MuzikMAG

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,822 TOPLAM İNDİRME

MuzikMAG uygulaması ile Android mobil cihazlarınızda ücretsiz olarak online müzikler dinleyebilirsiniz.

MuzikMAG uygulaması adından da anlayabileceğiniz gibi Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir müzik dinleme uygulaması olarak hazırlanmış. Uygulamanın ücretsiz olarak sunulması sayesinde dilediğiniz müzik türlerine, sanatçılara ve albümlere hiç zorlanmadan ulaşmak mümkün hale geliyor.

Arayüzünde sizin de farkedebileceğiniz gibi pek detay veya ayar kısmı bulunmuyor. Bu nedenle uygulamayı kullanırken profesyonel müzik dinleme uygulamalarının aksine istediğiniz kadar seçenek bulamayabilirsiniz. Zira uygulama direkt olarak o an aradığınız müzikleri bulmanız için tasarlanmış ve biraz daha geliştirilmesi gerekiyor diyebilirim.

Fakat hem içerisinde pek çok müzik türünü bulundurması hem de Türkçe müziklere kolay erişim olanağı sağlaması nedeniyle tercihleriniz arasında yer alacaktır. Pek çok popüler yabancı kaynaklı müzik dinleme programı veya uygulaması maalesef Türkçe müzikler konusunda yeterli desteği sunamıyor.

Çalışırken internet bağlantısına ihtiyaç duyan uygulama, dilerseniz istediğiniz parçaları telefonunuza indirerek offline dinleme imkanından faydalanmanızı da sağlıyor. Fakat bu tip bir özelliğin devamlı kullanımının cihazınızdaki depolama alanını yüksek oranda tüketeceğini unutmamalısınız.

Son çıkan yeni şarkılar kategorisi sayesinde en son parçalara da zorlanmadan ulaşabiliyorsunuz. Yeni, basit ve sade bir müzik dinleme ve bulma uygulaması arayanların deneyebilecekleri uygulamalar arasında.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması