My Baby Care 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli bebeklerin yemeklerini yedirerek eğlenceli aktiviteler yaptırabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Birbirinden sevimli bebeklerin bakıcılığını yaparak her türlü ihtiyaçlarını gidereceğiniz ve onları eğlendirmek için çaba göstereceğiniz My Baby Care 2, mobil platformda klasik oyunlar kategorisinde kendisine yer bulan eşsiz bir oyundur.

Serinin ilkine göre daha geliştirilmiş ve yeni görevler eklenmiş olan bu oyunda yapmanız gereken, bebeklik döneminin ilk birkaç yılını geride bırakan ve büyümeye başlayan sevimli çocuklara bakarak lezzetli yemekler hazırlamak ve görev aralarında mini oyunlar oynayarak puan toplamaktır.

Kremalı ve sütlü gevrekler hazırlayarak bebeklerin karnının doyurabilir ve meyveli çaylar içirebilirsiniz. Ayrıca bebeklerin zihinsel gelişimlerini sağlayacak çeşitli yapboz ve kule oyunları oynatabilir ve daha zeki olmalarını sağlayabilirsiniz.

Bebekler hastalandığında bir doktor gibi onları muayene edebilir ve hastalığın teşhisini koyarak ilaç tedavisine başlayabilirsiniz.

Modaya uygun kıyafetler giydirerek onlara havalı bir görünüm kazandırabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen My Baby Care 2, ücretsiz oyunlar arasında bulunmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

My Baby Care 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
46.6 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli bebeklerin yemeklerini yedirerek eğlenceli aktiviteler yaptırabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Onlarca sevimli bebeğe bakıcılık yaparak her türlü ihtiyaçlarını gidereceğiniz ve bebekleri eğiterek gelişimlerine katkıda bulunacağınız My Baby Care 2, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız eğlenceli bir oyundur.

Gerçekçi bebek sesleri ve efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, bebeklerin yemek yeme, uyuma, giyinme, temizlik, tedavi, oyun oynama ve daha onlarca ihtiyacını gidererek zorlu görevleri tamamlamak ve bebeklerin düzenli bir gelişim sağlamaları için mücadele etmektir.

Oyunda birbirinden sevimli toplam 5 farklı bebek bulunmaktadır. Dilediğiniz bebeğin bakıcılığını yaparak yüzlerce görev üstlenebilir ve bebekleri mutlu ederek seviye atlayabilirsiniz.

Bebeğinize lezzetli mamalar ve meyve çayları yaparak beslenme ihtiyacını giderebilirsiniz. Hasta olduğunda onu tedavi edebilir ve çeşitli ilaçlar vererek iyileşmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz kıyafeti giydirebilir ve zeka oyunları oynatarak zihin gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında yerini alan ve ücretsiz olarak hizmet veren My Baby Care 2, sevimli bebeklerle eğlenceye doyacağınız eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Baby Care

    Sevimli bebeklere bakıcılık yaparak her türlü ihtiyaçlarını giderebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • My Baby Food

    Sevimli bebekler için birbirinden güzel mamalar yapacağız.
  • My Monster House

    Evler dekore edeceğiz.
  • My Colony

    Uzayda kendi koloninizi kurak dev bir kent inşa edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • My Gym: Fitness Studio Manager

    Dünyaca ünlü bir spor eğitmeni olmaya çalışacağız.
  • My Success Story

    Başarılı bir iş adamı olarak eşsiz bir kariyer oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • My Supermarket Story

    Dev bir süpermarketin işletmeciliğini üstlenerek zengin olabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • My Story: Choose Your Own Path

    Romantizm ve fantezi dolu bir aşk hayatı yaşayarak heyecan dolu anlara şahitlik edeceğiniz eşsiz bir oyundur.