My Baby Care

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli bebeklere bakıcılık yaparak her türlü ihtiyaçlarını giderebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Birbirinden sevimli bebeklerin bakıcılığını yaparak her türlü ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir mesai harcayacağınız ve bebekleri memnun ederek gelişimlerine katkıda bulunacağınız My Baby Care, mobil platformda klasik oyunlar kategorisinde kendisine yer bulan eğlenceli bir oyundur.

Özellikle çocuklar için tasarlanan ve gerçekçi bebek tepkileriyle donatılan bu oyunda yapmanız gereken, sevimli bebeklerle ilgilenerek yemek yedirme ve uyutma gibi temel faaliyetlerde bulunmak ve bebeklerin ailelerini memnun ederek para kazanmaktır.

Oyunda 5 farklı bebek karakteri yer almaktadır. Dilediğiniz bebeğin bakıcılığını üstlenerek zorlu bir süreçten geçecek ve tahammül sınırlarınızı zorlayacak sevimli bebeklerle ilgilenerek görevleri tamamlayacaksınız.

Bebeklere banyo yaptırarak eğlenceli oyunlar oynatmalı ve modaya uygun kıyafetlerle donatmalısınız. Lezzetli mamalar hazırlayarak karınlarını doyurmalı ve uyku saatleri geldiğinde sallayarak uyutmalısınız. Bebekleri parka götürerek çeşitli aktiviteler yaptırmalı ve eğlenceli anlar geçirmelerini sağlamalısınız.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden My Baby Care, ücretsiz oyunlar arasında yer almaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

My Baby Care

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
57.9 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli bebeklere bakıcılık yaparak her türlü ihtiyaçlarını giderebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri ile mobil cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız ve ücretsiz olarak erişeceğiniz My Baby Care, birbirinden sevimli onlarca bebeğe bakarak her türlü ihtiyaçlarını gidereceğiniz ve bebeklerle oyunlar oynayarak onları eğlendirebileceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Gerçekçi bebek sesleri ve eğlenceli bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, kendi ihtiyaçlarını gideremeyecek kadar küçük olan sevimli bebeklerin bakımını üstlenerek bebek bakıcılığı yapmak ve çeşitli görevler üstlenerek bebeklerin mutlu olması için çaba göstermektir.

Bebeklere yemek, uyku, oyun ve daha birçok konuda yardımcı olarak oyuncaklarla oynatmalı ve ailelerini memnun ederek para kazanmalısınız. Bebeklere banyo yaptırarak eğlenceli oyunlar oynatmalı ve modaya uygun kıyafetler giydirerek güzel bir görünüm kazandırmalısınız.

Birbirinden lezzetli mamalar yaparak açlıklarını gidermeli ve geç saatlere kalmadan sallayarak uyutmalısınız. Park gezilerine çıkartarak bebeklere çeşitli aktiviteler yaptırmalı ve seviye atlayarak yolunuza devam etmelisiniz.

Klasik oyunlar arasında yerini alan ve 10 milyondan fazla oyun sever tarafından tercih edilen My Baby Care, sevimli bebeklerle eğlenceli anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Baby Care 2

    Sevimli bebeklerin yemeklerini yedirerek eğlenceli aktiviteler yaptırabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • My Baby Food

    Sevimli bebekler için birbirinden güzel mamalar yapacağız.
  • My Monster House

    Evler dekore edeceğiz.
  • My Colony

    Uzayda kendi koloninizi kurak dev bir kent inşa edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • My Gym: Fitness Studio Manager

    Dünyaca ünlü bir spor eğitmeni olmaya çalışacağız.
  • My Success Story

    Başarılı bir iş adamı olarak eşsiz bir kariyer oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • My Supermarket Story

    Dev bir süpermarketin işletmeciliğini üstlenerek zengin olabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • My Story: Choose Your Own Path

    Romantizm ve fantezi dolu bir aşk hayatı yaşayarak heyecan dolu anlara şahitlik edeceğiniz eşsiz bir oyundur.