My Bobo - Talking Photo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

My Bobo - Talking Photo İndir (Android Uygulaması): My Bobo - Talking Photo uygulaması ile çocuğunuz her şeyi eğlenceli yoldan öğrenecek!

My Bobo - Talking Photo Android telefona çocuğunuz için indirebileceğiniz eğitici uygulamalardan. Harika animasyonlar, capcanlı görseller ve sevimli müziklerle birlikte ses efektleriyle kendisine çeken Android uygulaması, çocuklara renkleri, doğayı, yiyecekleri, hayvanları, oyuncakları, giysileri ve daha fazlasını eğlenceli bir karakter eşliğinde öğretiyor. Bobo’nun renkli dünyasında çocuğunuz hemen her şeyi öğrenecek! Şimdi, My Bobo - Talking Photo Android uygulamasını telefonunuza indirin, öğretmeye başlayın.

Çocukların dünyayı tanımasına yardımcı olan etkili mobil uygulamalardan biri My Bobo - Talking Photo. Mobil platformdaki diğer çocuklar için özel olarak hazırlanmış eğitici - öğretici uygulamalardan farklı olarak My Bobo - Talking Photo, kendi galerinizden fotoğraf eklemenize ve kendi sesinizi kaydetmenize izin veriyor. Aile üyeleri, akrabalar, arkadaşlar, hayvanlar, vücudumuz, sayılar, kısaca her çocuğun hep merakla sorduğu, öğrenmek istediği şeyleri kendiniz fotoğraflayıp sesinizi de ekleyebiliyorsunuz. Çocuğunuz görsellere dokunduğunda sizin sesinizle öğreniyor. Dilerseniz, hazır kategoriler üzerinden de çocuğunuza öğretebiliyorsunuz.

Yaş gruplarına göre içerikleri düzenleyen çocuk uygulaması My Bobo - Talking Photo, İngilizce; dolayısıyla çocuğunuza İngilizce öğretmek için de kullanabileceğiniz bir uygulama. Tek yapmanız gereken çocuğunuz için bir profil oluşturmak ve kategoriler arasından seçim yapmak. Çocuğunuzun yaşına göre (0-24 aylık, 24-36 aylık, 4-5 yaş, 5 yaş üzeri) kategoriler düzenleniyor. Unutmadan, uygulama tamamıyla ücretsiz! Çocukların da rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmış hoş bir arayüz sunuyor.

Erkan Calp

My Bobo - Talking Photo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
145.6 MB DOSYA BOYUTU

My Bobo - Talking Photo iOS İndir (iPhone iPad Uygulaması): My Bobo - Talking Photo uygulaması ile çocuğunuz eğlenerek yeni kelimeler öğrenecek!

My Bobo - Talking Photo iOS (iPhone / iPad) uygulaması, çocuklara kelimeleri eğlenceli yoldan öğretiyor. Sayılar, yiyecekler, hayvanlar, oyuncaklar, giysiler, renkler, temizlik araçları ve çok daha fazlasını görseller üzerinden öğreten My Bobo - Talking Photo iOS uygulaması, tamamıyla ücretsiz! 0-24 ay, 24-36 ay, 4-5 yaş, 5 yaş üzeri, kısaca her yaş grubu için ayrı kategoriler sunan mobil uygulama, ebeveynlere kendi fotoğraflarını ve seslerini ekleme imkanı da veriyor.

Kelimeleri öğrenmek için peşinizden ayrılmayan bir. çocuğunuz/çocuklarınız varsa My Bobo - Talking Photo uygulamasını kesinlikle indirmelisiniz. Çocuğunuz yeni kelimeleri Bobo adında sevimli bir karakter eşliğinde dinleyerek öğreniyor. Çocuğunuz için bir profil oluşturarak başlıyorsunuz. Çocuğunuzun yaşına göre kategoriler otomatik olarak düzenleniyor. Çocukların büyürken öğrenmek istediği, merak ettiği tüm kelimeler kategorilerde mevcut. Dilerseniz, uygulama üzerinden fotoğraf çekip veya galerinizden fotoğraf alıp kendi görsellerinizi de bu kategoriler arasına ekleyebiliyorsunuz. Bu şekilde çocuğunuz kelimeleri sizin sesinizle öğreniyor. Bobo ile çocuğunuza her şeyi öğretebilirsiniz.

Çocuğunuzun İngilizce kelimeler öğrenmesini de sağlayan My Bobo - Talking Photo, hoş animasyonlar, rengarenk-capcanlı görseller, eğlendiren müzikleri ve basit arayüzüyle çocukların kendilerinin de kullanabileceği bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bil Bakalım

    Bil Bakalım oyunu 7-9 yaş aralığındaki çocuklara eğlenerek öğrenme ortamı sunuyor.
  • My Talking Tom Friends

    My Talking Tom Friends (Benim Konuşan Tom'um Arkadaşlar) Android oyunu.
  • Kidoodle.TV

    Çocuklar için geniş çaplı video platformu.
  • Sunny School Stories

    Eğlenceli ve keyifli bir eğitici oyun
  • First Words

    First Words uygulaması küçük yaştaki çocuklarınıza çevredeki objeleri eğlenceli bir şekilde öğretmeyi amaçlıyor.
  • My Talking Hank

    My Talking Hank (Benim Konuşan Hank'im), sevimli bir köpeğin bakımını üstlendiğiniz Android oyunu.
  • Okul Öncesi Eğitim

    Okul Öncesi Eğitim, okula başlama yaşı gelmeyen çocuklarınızın küçük bir eğitim almasını sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Çocuk Eğitimi Oyunu

    Eğitici oyunlarla eğlenerek öğren.