My Burger Shop 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
140 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

My Burger Shop 2, restoran işletme ve yemek yapma oyunlarından hoşlananlara hitap ediyor.

My Burger Shop 2, yemek yapma ve restoran işletme oyunları oynamaktan keyif alan Android tablet ve akıllı telefon sahiplerini cezbedecek bir seçenek.

Hiçbir ücret ödemeden indirebileceğimiz bu oyundaki temel amacımız hamburger restoranımıza gelen müşterilere en iyi hizmeti sunmak ve restoranımızdan memnun bir şekilde ayrılmalarını sağlamak.

Oyundaki görevimiz müşterimizin siparişi ile başlıyor. Ekranda karşımıza çıkan müşterilern yan taraflarında nasıl bir yemek istediklerini görüyoruz. Önümüzdeki tezgahta bulunan malzemeleri kullanarak bu siparişleri eksiksiz bir şekilde hazırlamaya çalışıyoruz.

Malzemeleri kullanabilmek için üstlerine tıklamamız yeterli oluyor. Kullanabileceğimiz malzemeler arasında et, domates, soğan, peynir, marul, turşu ve tabii ki ekmekler yer alıyor. Bunları seçerken tamamen müşteri siparişine sadık kalmamız gerekiyor aksi halde düşük puanlar alıyoruz.

Oyunda yer alan objelerin, müşterilerin ve restoranın modellemeleri beklentileri karşılayacak seviyelerde seyrediyor. Kalitesizlik hissine kapılmadığımız gibi gereksiz efektlerle gözlerimiz de yorulmuyor.

Emircan Erdoğan

My Burger Shop 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
67 MB DOSYA BOYUTU

My Burger Shop 2, bol malzemeli leziz hamburgerler hazırladığınız bir restoran işletme oyunu.

My Burger Shop 2, iPhone ve iPad’inizde sonuna kadar hiçbir ücret ödemeden oynayabildiğiniz burger restoranı işletme oyunu ve popüler üretici Tapps’ın imzasını taşıyor.

Oyunda yeni burger restoranı açmış bir işletme yöneticisi yerine geçiyorsunuz. Hedefiniz bulunduğunuz şehrin en iyi fast food restoranı olmak. İnsanların dillerinden düşüremeyecekleri leziz hamburgerler çalıştığınız oyunda diğer zaman yönetimi oyunları olduğu gibi ilerliyorsunuz. Başlangıçta menüleri nasıl hazırlayacağınızı öğreniyorsunuz. İlk gün restoranınıza fazla kişi gelmediğinden çok fazla yorulmadan günü kapatıyorsunuz. İlerleyen günlerde mutfağınıza yeni malzemeler alarak menülerinizi genişletmeye başlıyor, dolayısıyla da daha çok müşteri çekmeye başlıyorsunuz.

Oyunda malzeme bolluğunu kendiniz belirlediğiniz hamburgerler hazırlıyorsunuz. Hamburgerlerinize ekstra soğan, marul, turşu katarak daha doyurucu hamburgerler; tavuk köftesi, turşu kullanarak farklı hamburgerler hazırlama şansına sahipsiniz.

Gözü yormayan animasyonlarla çekici kılınmış görsellerle bizleri karşılayan zaman yönetimi oyununda restoranınızı bir noktadan sonra özelleştirmeniz gerekiyor. Farklı süs eşyaları kullanarak görünümünü düzeltmeniz, oturma yerlerini artırarak daha fazla müşterinin gelmesini sağlamanız mümkün.

Erkan Calp

My Burger Shop 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

My Burger Shop 2, müşteri akınına uğrayan bir fast food restoranını işlettiğiniz zaman yönetimi oyunu.

My Burger Shop 2, farklı malzemelerle kendi leziz hamburgerlerinizi hazırlayabileceğiniz bir fast food restoranı işletme oyunu. Hiçbir ücret ödemeden ilerleyebileceğiniz zaman yönetimi oyununda amacınız insanların konuşacağı hamburger, cheeseburger’ler hazırlamak.

Tapps’ın Windows Phone kullanıcılarına ücretsiz açtığı restoran işletme oyununda ilk gününüz tahmin edeceğiniz üzere fazla yoğun geçmiyor. Birkaç basit hamburger hazırlayarak günü az bir kazançla kapatıyorsunuz. Günler geçtikçe farklı ve bol malzeme içeren hamburgerler hazırlamaya başlıyorsunuz. Ekstra soğan, marul, turşu ile hem göze hem de mideye hitap eden hamburgelerinizde sosis, tavuk köftesi alışılmışın dışında malzemeler kullanarak farklılığınızı ortaya koymanız da mümkün.

Oyunda gün içerisinde gösterdiğiniz performans son derece önemli. Günlük kazanmanız gereken miktara bakmadan olabildiğince fazla müşteri karşılamalısınız. Bu, yorucu bir iş olsa da gün sonunda kazancınızın üstüne çıkacak ve işletmenizi daha hızlı geliştirebileceksiniz. Farklı zengin menüler, şık görünümlü bir fast food restoranı... Buna hangi fast food sever hayır diyebilir ki?

Müşteri akınına uğrayan bir burger restoranı işlettiğiniz oyunda zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Burger Shop

    Burger Shop, tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir hamburger yapma oyunu.
  • My Coffee Shop

    My Coffee Shop'ta mütevazi bir kahve dükkanını işleterek, gelen müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz.
  • My Virtual Pet Shop

    My Virtual Pet Shop, evcil hayvan mağazanıza bırakılan hayvanların bakımını üstlendiğiniz şirin bir oyun.
  • Burger Chef

    Burger Chef'te lezzetli hamburgerler yaparak müşterilerimize eşsiz bir yemek deneyimi yaşatıyoruz.
  • Pet Shop Story

    Pet Shop Story, kendi pet shopunuzu oluşturup işletebileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android pet shop oyunu.
  • Shop Heroes

    Shop Heroes fantastik bir hikayeye sahip bir mağaza işletme oyunudur
  • Wood Shop

    Keyifli bir simülasyon oyunu
  • Jewel Shop 3D

    Mücevher ustası olup milyonlar kazanmaya ne dersin?