My Cafe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
334 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Hayalindeki kafeyi oluşturmaya hazır ol!

My Cafe oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz yaratıcı bir simülasyon oyunudur.

Hayalinizde küçük bir kafe açıp orayı işetmek varsa doğru yerdesiniz. Hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz içinizdeki işletmeci ruhunu ortaya çıkarabileceğiniz keyifli bir oyun. 

Bu kafenin sahibi sizsiniz. Kafeyi dilediğiniz gibi dekore edebilir, çalışanları işe alıp eğitebilir, menüdeki yiyeceklere ve fiyatlarına karar verebilirsiniz. Bu yemek yapma ve restoran işletme oyununda birçok dekor stili arasından seçim yapabilir, mobilyaları istediğiniz şekilde yerleştirebilir ve kişiliğinizi ortaya çıkaran ögelerle kafeyi tamamen kendinize ait hale getirebilirsiniz. Baristalık yeteneklerinizi  ortaya çıkarın ve tüm misafirleriniz için özel kahve ve çaylı içecekler yaratın.

Daha sonra kazandığınız paralar ile dükkanınıza yeni eşyalar alarak hayellerinizi gerçekleştirebilirsiniz. dükkanınızı büyüterek daha fazla kitleye hitap edebilirsiniz. Şehrin en ünlü kafesi olmaya hazır mısın? Sen de bu maceraya katılmak istiyorsan oyunu ücretsiz olarak indirip hemen oynamaya başlayabilirsin. 

sedanur Bolat

My Cafe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
252 MB DOSYA BOYUTU

Hayalindeki kafeyi oluşturmaya hazır ol!

My Cafe oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz yaratıcı bir simülasyon oyunudur.

Hayalinizde küçük bir kafe açıp orayı işetmek varsa doğru yerdesiniz. Hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz içinizdeki işletmeci ruhunu ortaya çıkarabileceğiniz keyifli bir oyun. 

Bu kafenin sahibi sizsiniz. Kafeyi dilediğiniz gibi dekore edebilir, çalışanları işe alıp eğitebilir, menüdeki yiyeceklere ve fiyatlarına karar verebilirsiniz. Bu yemek yapma ve restoran işletme oyununda birçok dekor stili arasından seçim yapabilir, mobilyaları istediğiniz şekilde yerleştirebilir ve kişiliğinizi ortaya çıkaran ögelerle kafeyi tamamen kendinize ait hale getirebilirsiniz. 

Baristalık yeteneklerinizi  ortaya çıkarın ve tüm misafirleriniz için özel kahve ve çaylı içecekler yaratın. En iyi yemek oyunları ve lokanta oyunlarından biri olan My Cafe' yi arkadaşlarınızla oynayın ve birlikte kasaba kurup diğer kafelerin sahiplerine karşı yarışmak için kafa dengi kahve severlerle tanışın.

Daha sonra kazandığınız paralar ile dükkanınıza yeni eşyalar alarak hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. dükkanınızı büyüterek daha fazla kitleye hitap edebilirsiniz. Şehrin en ünlü kafesi olmaya hazır mısın? Sen de bu maceraya katılmak istiyorsan oyunu ücretsiz olarak indirip hemen oynamaya başlayabilirsin. 

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Cafe APK

    My Cafe APK Android platformunda akıllı telefonlarda ücretsiz oynanabilir kafe ve restoran işletme oyunu olarak yerini alıyor.
  • Katy & Bob: Safari Cafe

    Katy ve Bob'un Safari'de cafe açmasına yardım et ve müşteri topla.
  • Cafe Master

    Küçük bir kafe açma hayalin varsa acele et!
  • Internet Cafe Simulator 2 APK

    Serinin ikinci oyunu olan Internet Cafe Simulator 2 APK, yeni özellikleriyle beraber daha da zorlayıcı bir deneyim yaşatıyor.
  • Internet Cafe Simulator APK

    Çocukluğumuzun hayali olan internet kafe sahibi olmayı mobil cihazlara taşıyan bir oyun var! Birçok çocuğun hayali olan mesleğin oyunu Internet Cafe Simulator APK. 
  • Furistas Cat Cafe

    Müşterilerini en uygun kediciklerle eşleştir ve kafeni düzenleyerek müşteri kazan.
  • My Little Paradise APK

    My Little Paradise APK ile kendi tatil yerimizi inşa edeceğiz.
  • TAP! DIG! MY MUSEUM!

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu