My Emma

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
5,804 TOPLAM İNDİRME

My Emma isimli bu oyunda küçük bir bebeği evlat ediniyor ve onu sağlıklı bir şekilde büyütmeye çalışıyoruz.

My Emma hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabilecğeiniz eğlenceli bir çocuk bakma oyunudur. Özellikle çocukların hoşuna gideceğini düşündüğüm bu oyunda Emma ismindeki bir bebeği evla ediniyoruz ve olaylar gelişiyor.

Çocuk bakmak tahmin ettiğiniz gibi hiç de kolay değil. Yapımcılar da My Emma‘yı bu durumu göz önüne alarak tasarlamışlar. Evlat edindiğimiz Emma’ya mümkün olduğunda dikkat etmemiz ve onun her türlü ihtiyacını karşılamamız gerekiyor. Acıkınca çeşitli yiyeceklerle onu beslemeli, banyo yaptırmalı, güzel giysiler giydirmeli ve hasta olması durumunda ilaçlar vererek onu tedavi etmeliyiz.

Oyunda çok sayıda kişiselleştirme seçeneği sunuluyor. Model model ayakkabılar, giysiler ve elbiseler ile Emma’yı dilediğimiz gibi giydirebiliyoruz. Uykusu gelince Emma’yı uyutmayı da ihmal etmemeliyiz.

Özet olarak My Emma çok fazla bir hikaye derinliği sunmasa da çocukların severek oynayacağı türden bir atmosfer vaat ediyor.

Emircan Erdoğan

My Emma

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,007 TOPLAM İNDİRME
43.7 MB DOSYA BOYUTU

My Emma, evlat edindiğimiz bir bebeğin bakımlarını üstlendiğimiz eğlenceli bir çocuk oyunu.

My Emma özellikle çocuklara hitap eden eğlenceli bir oyun. Tablet ve akıllı telefonlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bu oyunda Emma ismindeki bir bebeği evlat ediniyor ve onun her türlü bakımını üstleniyoruz.

Sevimli bir kız çocuğu olan Emma ile ilgilenmemiz gerekiyor. Tıpkı bir aile gibi davranmalı ve onun her türlü ihtiyacını karşılamalıyız. Acıktığı zaman yemek yedirmeli, kirlendiği zaman banyo yaptırmalı, güzel giysilerle giydirmeli ve hasta olduğunda ilaç vermeliyiz. Grafik olarak renkli ve çizgi film tadında görseller sunan My Emma’da gösterdiğimiz performansa göre aile ödülleri kazanıyoruz.

Oyunun en iyi özelliklerinden bir tanesi de mini oyunlarla zenginleştirilmiş bir deneyim sunması. Oyun her ne kadar biraz tekdüze olsa da özellikle küçük yaştaki oyunseverler severek oynayacaklardır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Talking Tom Friends

    My Talking Tom Friends (Benim Konuşan Tom'um Arkadaşlar) Android oyunu.
  • My Bobo - Talking Photo

    My Bobo - Talking Photo İndir (Android Uygulaması): My Bobo - Talking Photo uygulaması ile çocuğunuz her şeyi eğlenceli yoldan öğrenecek!
  • My Town Hospital APK

    My Town Hospital APK Android çocuk oyunları arasında. Çocukların ebeveynleriyle rahatlıkla oynayabileceği rpg ve hayal oyunu!
  • My Gu

    My Gu, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir çocuk oyunudur.
  • My Talking Panda

    My Talking Panda, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çocuk oyunudur.
  • My Town APK

    My Town APK, kalabalık ve mutlu bir ailenin yaşamına dahil olduğunuz Android oyunu. Çocuk oyunları arasında oldukça popüler ve ücretsiz!
  • My Town : Arkadaşımın Evine

    My Town : Arkadaşımın Evine, 4-12 yaş çocuklar için uygun ücretsiz, güvenli Android oyunudur.
  • My Town School APK

    My Town School APK, çocukların hayal güçlerini harekete geçiren okul oyunu. Çocuk psikologlarının rehberliğinde hazırlanan ve önerilen bir mobil oyun.