My Gu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME

My Gu, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir çocuk oyunudur.

My Gu, mobil platformlarda sanal hayvan bakıcılığı yapabileceğiniz bir çocuk oyunu. Sevimli bir sanal hayvan olan Gu'nun bakıcılığını üstlendiğimiz oyunda, onun temizliğinden yemeğine kadar her şeyden sorumlu olacağız. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerden rahatlıkla oynayabileceğiniz oyun her yaştan insana hitap ediyor.

Sanal hayvan bakıcılığı oyunlarının her zaman eğlenceli olduğunu düşünmüşümdür. Bu tarz oyunlar genellikle uzun soluklu ve iyi bir oyun deneyimi yaşatır. Özellikle çocuk yaştaki kullanıcıların keyifli vakit geçireceği bir oyun olan My Gu'da bunlardan biri ve içerisindeki mini oyunlardan tutun da genel bakım moduna kadar kendinizi iyi hissetmeniz için gerekli olan her şey var. O'nu evlat ediniyorsunuz ve bir isim vererek oyuna başlıyorsunuz. Yapmanız gerekenler ise çok basit. Gu'yu temizleyin, giydirin, karnını doyurun ve mini oyunlarla çeşitli aktivitelere katılın.

Özellikleri:

  • Gu'yu evlat edinin ve ona bir ad verin.
  • Çeşitli kıyafet kombinasyonlarıyla sanal hayvanınızı giydirin.
  • Kurabiye, şeker, pizza, meyve ve sebzeyle besleyin.
  • Gu'nun mutlu olması için temizliğini ihmal etmeyin.
  • Hastalandığında Gu'yu tedavi edin.
  • Piyano çalmayı öğrenin.

Mini oyunlar: Eğlenmeniz ve sanal arkadaşınıza çeşitli öğeler almanız için Gu'da mini oyunlar var. 10 farklı oyunun arasından iyi vakit geçirmeniz için en sevilen oyunlar unutulmamış. Flappy Gu, Mastermind ve Tic Tac Toe gibi birçok oyun arasında dilediğinizi oynayabilirsiniz.

Akıllı cihazlarınızda hem çocuklarınız hem de kendiniz için güzel bir oyun arıyorsanız bu oyunu oynamanızı mutlaka öneririm. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Gu'ya iyi davranın.

NOT: Uygulamanın versiyonu, gerekliliği ve boyutu cihazınıza göre değişiklik göstermektedir.

Gökhan Abay

My Gu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
114 MB DOSYA BOYUTU

My Gu, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir çocuk oyunudur.

My Gu, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz sanal hayvan oyunlardan biri ve çocuk oyunu kategorisinde eğlenmek isteyenlerin mutlaka denemesi gereken yapımlar arasında yer alıyor. Sevimli dostumuz Gu'nun temel bakım ihtiyaçlarını karşılayacağımız oyunda, çeşitli mini oyunlardan tutun da sorumluluk almaya dair iyi bir deneyim sizleri bekliyor. 

Öncelikle grafik ve arayüzden başlayalım. Oyunda göze hoş gelen grafikler ve kolay bir arayüz bulunuyor. Oldukça renkli bir ekranda Gu ile ilgileniyoruz ve herhangi bir menüye ulaşmamız gerektiğinde üst menü bize fazlasıyla yardımcı oluyor. Ayrıca oyunun temel özelliklerine girmeden bahsedelim. Eğlenmeniz ve sanal arkadaşınıza çeşitli öğeler almanız için Gu'da mini oyunlar bulunuyor. 10 farklı oyunun arasından iyi vakit geçirmeniz için en sevilen oyunlar unutulmamış. Flappy Gu, Mastermind ve Tic Tac Toe gibi birçok oyun arasında dilediğinizi oynayabilirsiniz. 

My Gu'da bu kategoride en çok hoşuma giden oyunlardan biri ve içerisindeki mini oyunlardan tutun da genel bakım moduna kadar kendinizi iyi hissetmeniz için gerekli olan her şey var. O'nu evlat ediniyorsunuz ve bir isim vererek oyuna başlıyorsunuz. Yapmanız gerekenler ise çok basit. Gu'yu temizleyin, giydirin, karnını doyurun ve mini oyunlarla çeşitli aktivitelere katılın.

Akıllı cihazlarınızda hem çocuklarınız hem de kendiniz için güzel bir oyun arıyorsanız bu oyunu oynamanızı mutlaka öneririm. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz My Gu oyununda iyi vakit geçireceğinizi rahatlıkla söyleyebilirim.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Talking Tom Friends

    My Talking Tom Friends (Benim Konuşan Tom'um Arkadaşlar) Android oyunu.
  • My Bobo - Talking Photo

    My Bobo - Talking Photo İndir (Android Uygulaması): My Bobo - Talking Photo uygulaması ile çocuğunuz her şeyi eğlenceli yoldan öğrenecek!
  • My Town Hospital APK

    My Town Hospital APK Android çocuk oyunları arasında. Çocukların ebeveynleriyle rahatlıkla oynayabileceği rpg ve hayal oyunu!
  • My Talking Panda

    My Talking Panda, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çocuk oyunudur.
  • My Town APK

    My Town APK, kalabalık ve mutlu bir ailenin yaşamına dahil olduğunuz Android oyunu. Çocuk oyunları arasında oldukça popüler ve ücretsiz!
  • My Town : Arkadaşımın Evine

    My Town : Arkadaşımın Evine, 4-12 yaş çocuklar için uygun ücretsiz, güvenli Android oyunudur.
  • My Town School APK

    My Town School APK, çocukların hayal güçlerini harekete geçiren okul oyunu. Çocuk psikologlarının rehberliğinde hazırlanan ve önerilen bir mobil oyun.
  • My Very Hungry Caterpillar

    My Very Hungry Caterpillar, sevilen çocuk kitabı Aç Tırtılım'ın Android platformunda oyun haline getirilmiş sürümü.