My Last

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

My Last, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerine çalışan bir tür sosyal medya uygulamasıdır.

My Last, Android telefon ve tabletlerde çalışan bir tür sosyal medya uygulamasıdır.

Saner Güleç tarafından geliştirilen My Last, insanları entellektüel zevkleri konusunda birleştirmeyi amaçlayan bir sosyal medya uygulaması. Diğer sosyal medya uygulamalarından ayrılan tarafı ise spesifik konular üzerine yoğunlaşmış olması. Kültürel etkinliklerin paylaşımı üzerine yoğunlaşan uygulamada, bir profil oluşturduktan sonra yaptığınız son aktivitelere dair yazılar yazabiliyor ya da başkalarının etkinliklerine yorumlarda bulunabiliyorsunuz.

Örneğin; bir kitap okuduktan sonra o kitapla ilgili yorumlarınızı ve derecelendirmenizi herkesle paylaşabiliyorsunuz. Ardından bu yazdıklarınızı Facebook ya da Twitter gibi başka mecralarda da paylaşabiliyorsunuz. Kitap, dizi, film, müzik, konser, sergi vb. etkinliklerin birçoğunu içeren uygulama, benzer zevkleri olan insanları bir araya getirmeyi de amaçlıyor.

Kullanımı çok rahat olan ve sade tasarımıyla kullanıcılarını üzmeyen My Last, akıllı cihaz kullananlar ve aynı zamanda Facebook'ta zamanını boşa geçirmek yerine iyi şeylerle uğraşmak isteyenler için birebir.

Ramazan Tugay Kahraman

My Last

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
26.1 MB DOSYA BOYUTU

My Last, iOS işletim sistemi kullanan cihazlar üzerinde çalışabilen bir tür sosyal medya uygulamasıdır.

My Last, iPhone ve iPad üzerinde kullanılabilen bir sosyal medya uygulamasıdır.

Saner Güleç tarafından geliştirilen My Last, insanları entellektüel zevkleri konusunda birleştirmeyi amaçlayan bir sosyal medya uygulaması. Uygulamada bir profil oluşturduktan sonra paylaşımlarınızı, son yaptığınız aktivitelere göre ayarlıyor ve yine başka insanların bu yöndeki çabalarını görebiliyorsunuz. Okuduğunuz son kitap, dinlediğiniz bir albüm, izlediğiniz dizi ya da filmleri paylaşabildiğiniz uygulama, bu yolla sizi başkalarıyla ile tanıştırıyor.

Paylaşımlarınız sadece "ben bunu okudum" temelinde de olmuyor. Yaptığınız şeye dair fikirler belirtebiliyor ve onları oylayabiliyorsunuz. Böylece bir tartışma ya da sohbetin kapısı aralanıyor ve ortak ilgi alanlarına sahip kişiler, böylece birbirlerine ulaşarak, entellektüel birikimlerini paylaşabiliyorlar.

Kullanımı oldukça kolay olan uygulama üzerinde yazdıklarınızı yine basit bir şekilde Facebook ya da Twitter üzerinden paylaşmanıza da imkan tanıyor ve böylece My Last profilinizi daha fazla kişinin görmesini sağlayabiliyorsunuz.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Deco My Tree APK

    Noel için tasarlanan Deco My Tree APK'da, kendi ağacınızı oluşturun ve diğer insanların süslemesi için onlarla paylaşın.
  • Rate My Pets

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz evcil hayvanlar için sosyal ağ uygulamasıdır.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.