My Little Pony Pocket Ponies

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME

My Little Pony karakterlerini toplayın ve saldırıya başlayın.

Bu gülünç derecede eğlenceli arcade oyununda, Twilight Sparkle ve sevdiğiniz My Little Pony karakterlerini School of Friendship'te birleştirin! Yeni bir öğrenci olarak ilk harika Cep Pony Şampiyonasına gideceksiniz. Mükemmel ekibinizi oluşturmak için hepsini yönetin.

Her yerde zıplayan topları almak için bariyerler ve duvarlardan atlayın. Hızlı tempolu arcade mücadelelerinde düşmanları yenmek için Cep Ponies'in sihrini çözün ve görevleri geçerek karakterlerinizin level'larını yükseltin. Cutie Mark Crusaders veya Mane Six gibi benzersiz Pocket Ponies'leri toplayın. School of Friendship'i keşfedin ve bir sürü yeni karakterle tanışın.

Bu eşsiz oyunda, atış açınız saldırgan stratejinizin anahtarıdır. My Little Pony Pocket Ponies Android'de oynanabilen macera, arcade oyunudur.

Ömer Dursun

My Little Pony Pocket Ponies

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

My Little Pony karakterlerini toplayın ve saldırıya başlayın.

My Little Pony Pocket Ponies Android'de oynanabilen macera, arcade oyunudur. Twilight Sparkle ve sevdiğiniz My Little Pony karakterlerini School of Friendship'te birleştirmek vakti geldi. Yeni bir öğrenci olarak Pocket Pony Şampiyonasına katılın ve saldırıya hazır olun.

Her yerde zıplayan topları almak için bariyerler ve duvarlardan atlayın. Hızlı tempolu arcade mücadelelerinde düşmanları yenmek için Cep Ponies'in sihrini çözün ve görevleri geçerek karakterlerinizin level'larını yükseltin. Bu arcade oyununda atış açınız saldırgan stratejinizin anahtarı olacağını unutmayın.

Cutie Mark Crusaders veya Mane Six gibi benzersiz Pocket Ponies'leri toplayın ardından bunları School of Friendship'te keşfedin ve bir sürü yeni karakterle birleştirin.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Little Pony

    My Little Pony, popüler animasyon dizisindeki karakterle oynama şansu bulduğunuz eğlenceli bir Android oyunu.
  • MY Little Fantasy

    Onlarca farklı savaş kahramanını yöneterek korkunç yaratıklara karşı aksiyon dolu bir mücadele vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Pocket Rogues

    Gerçek zamanlı olarak rol oyunu oynayacağız.
  • My Diggy Dog 2

    Üç maceracı olarak kazmanın girebileceği her yeri arayın.
  • Dark Parables: The Little Mermaid

    Gizem dolu adalarda macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • My Town APK

    My Town APK, kalabalık ve mutlu bir ailenin yaşamına dahil olduğunuz Android oyunu. Çocuk oyunları arasında oldukça popüler ve ücretsiz!
  • Pocket Knights 2

    Gerçek zamanlı savaşlar yapacağız.
  • DISTRAINT: Pocket Pixel Horror

    DISTRAINT: Pocket Pixel Horror oyununda karakterinizi yönlendirerek bulmacaları çözebilirsiniz.