My NBA 2K15

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
599 TOPLAM İNDİRME

My NBA 2K15 basketbol temalı bir kart oyunu ve NBA 2K15 asistan uygulamasıdır

My NBA 2K15 eğer oyun konsollarınızda NBA 2K15 adlı basketbol oyununu oynuyorsanız kaçırmamanız gereken bir mobil uygulamadır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kart oyunu ve NBA 2K15 için tasarlanmış bir yardımcı asistan uygulama olan My NBA 2K15'de dünyanın en prestijli basketbol ligi NBA oyuncularının kartlarını topluyoruz, kendi destemizi oluşturuyoruz ve internet üzerinden diğer oyuncularla eşleşerek heyecan dolu karşılaşmalar yapabiliyoruz. Bunun yanında My NBA 2K15 kart oyununu oynayarak NBA 2K15'in oyun konsolu versiyonlarının içinde kullanabileceğiniz sanal para da kazanabiliyor, bu parayı kullanarak çeşitli eşyalar satın alabiliyorsunuz.

My NBA 2K15'de 1000'in üzerinde oyuncu kartı yer almakta. My NBA 2K15 gelişmiş bir oyuncu eşleştirme sistemine sahip. Bu eşleştirme sistemi sayesinde kendi yeteneklerinize yakın seviyedeki oyuncularla eşleştiriliyorsunuz. Oyunda kullandığınız her kartı geliştirebiliyorsunuz. Kartlarda yer alan 1 ile 3 arasındaki yuva sayısı sayesinde kartınızı daha güçlü hale getirebilmektesiniz.

My NBA 2K15 uygulaması içerisinden MyPLAYER Store üzerine erişebilir ve NBA 2K15'in konsol versiyonları içerisinde kullanabileceğiniz formalar, ayakkabılar ve birçok farklı eşya satın alabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

My NBA 2K15

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
212 TOPLAM İNDİRME

My NBA 2K15 eğer NBA 2K15 oynuyorsanız kaçırmamanız gereken bir mobil uygulama

My NBA 2K15 2K Games'in ünlü basketbol oyunu serisi NBA 2K15'in konsol versiyonlarıyla bağlantılı olarak oynayabileceğiniz bir NBA 2K15 asistan uygulaması ve mobil kart oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir uygulama olan My NBA 2K15 sayesinde hem eğlenceli vakit geçirebilir, hem de NBA 2K15'in konsol versiyonları içinde kullanabileceğiniz sanal para kazanabilir, MyPlayer Store'u ziyaret ederek oyun içerisine transfer edebileceğiniz formalar, ayakkabılar gibi farklı eşyalar satın alabilirsiniz.

My NBA 2K15'te oyuncular NBA yıldızlarının oyuncu kartlarını toplayarak kendilerine bir deste hazırlamaktalar. Oyunculara 1000'in üzerinde oyuncu kartı sunulan oyunda destelerinizi hazırladıktan sonra internet üzerinden diğer oyuncularla eşleşebiliyorsunuz ve bu karşılaşmaları kazandıkça ödüller kazanabiliyor, destenizi geliştirebiliyorsunuz. Ayrıca sahip olduğunuz her kartı da daha güçlü hale getirebilmeniz için kartlara 1 ile 3 arasında yuvalar yerleştirilmiş.

My NBA 2K15'da oyuncular yeteneklerine yakın seviyede olan oyuncularla eşleştirilmekteler. My NBA 2K15'de oyuncuları günlük ödüller ve hediye kodları da beklemekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My NBA 2K17

    My NBA 2K17 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur
  • My NBA 2K16

    My NBA 2K16 eğlenceli bir mobil basketbol kart oyunudur
  • My NBA 2K19

    NBA kart savaşı oyununda yerinizi alın.
  • Monsters Ate My Metropolis

    Farklı canavarları kullanarak eğlenceli kart savaşları yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • NBA: Canlı Maç ve Skorlar

    NBA: Canlı Maç ve Skorlar Android (İndir): NBA basketbol maçlarını takip etmek için en iyi uygulama. Resmi NBA uygulamasını indirin, hiçbir şeyi kaçırmayın.
  • NBA 2K19 Mobile

    NBA 2K19 Mobile, mobildeki en iyi basketbol oyunu!
  • NBA 2K Playgrounds

    NBA 2K Playgrounds İndir (Android): NBA 2K20, NBA 2K Mobile Basketball oyunlarının geliştiricisinden
  • NBA Infinite APK

    Resmi NBA lisansına sahip olan NBA Infinite APK'da, çeşitli modları oynayabilir ve heyecan verici basketbol deneyimini Android cihazlarınızda yaşayabilirsiniz.