My NBA 2K17

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
150 TOPLAM İNDİRME

My NBA 2K17 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur

My NBA 2K17, 2K Games'in ünlü basketbol oyunu serisi NBA 2K'in son oyunu NBA 2K17 için tasarlanmış resmi yardımcı uygulama.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kart oyunu da olan My NBA 2K17, eğer oyunun PlayStation 4 veya Xbox One versiyonuna sahipseniz size oyununuzu bu mobil uygulamayla eşleştirme imkanı veriyor. Uygulamada yer alan yüz tanıtma özelliği aracılığıyla telefonunuzun veya tabletinizin kamerasını kullanarak yüzünüzü tarayabiliyor ve modellemesini çıkarabiliyorsunuz. Sonrasında ise bu modellemeyi oyuna aktarabiliyor ve oyunda kendinizi bir oyun kahramanı olarak görebiliyor ve oynayabiliyorsunuz.

My NBA 2K17'nin kart oyunu modunda ise NBA takımlarının güncel kadrolarında yer alan oyuncular kartlara dönüşüyor ve biz bu kartları toplayarak dünya çapındaki diğer oyuncularla eşleşip kart savaşları yapıyoruz. Kazandığımız ve topladığımız kartları açık artırmaya çıkarabiliyor, açık artırmadan kart alabiliyoruz.

My NBA 2K17 oyun içinde kullanabileceğiniz Virtual Currency kazanmanıza da imkan tanıyor.

Can Erdil Şentürk

My NBA 2K17

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

My NBA 2K17 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur

My NBA 2K17 eğer oyun konsollarınızda NBA 2K17 oynuyorsanız size oyun içinde avantajlar kazandıracak resmi bir mobil NBA 2K17 yardımcı uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydanabileceğiniz bir uygulama olan My NBA 2K17 oyunculara 2 farklı konuda yardımcı olurken içinde yer alan NBA kart oyunu ile eğlenceli bir şekilde vakit geçirmemizi sağlıyor. My NBA 2K17'de oyuncular NBA takımlarının güncel kadrolarında yer alan oyuncuların kartlarını toplayarak diğer oyuncularlar karşılaşıp kart savaşı yapabiliyorlar.

My NBA 2K17'nin en beğeneceğiniz özelliği ise yüz tanıtma özelliği. Bu özellik, telefon veya tabletiniz üzerinden yüzünüzü taratmanıza ve modellemesini çıkarmanıza imkan tanıyor. Sonradan bu modellemeyi uygulamayla oyunu eşleştirdikten sonra oyuna aktarabiliyorsunuz ve kendinizi oyunda yer alan bir NBA oyuncusu yapabiliyorsunuz.

My NBA 2K17 oyunculara oyun içinde kullanabilecekleri Virtual Currency kazanma imkanı da veriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My NBA 2K15

    My NBA 2K15 basketbol temalı bir kart oyunu ve NBA 2K15 asistan uygulamasıdır
  • NBA 2K17

    NBA 2K17 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur
  • My NBA 2K16

    My NBA 2K16 eğlenceli bir mobil basketbol kart oyunudur
  • My NBA 2K19

    NBA kart savaşı oyununda yerinizi alın.
  • Monsters Ate My Metropolis

    Farklı canavarları kullanarak eğlenceli kart savaşları yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • NBA: Canlı Maç ve Skorlar

    NBA: Canlı Maç ve Skorlar Android (İndir): NBA basketbol maçlarını takip etmek için en iyi uygulama. Resmi NBA uygulamasını indirin, hiçbir şeyi kaçırmayın.
  • NBA 2K19 Mobile

    NBA 2K19 Mobile, mobildeki en iyi basketbol oyunu!
  • NBA 2K Playgrounds

    NBA 2K Playgrounds İndir (Android): NBA 2K20, NBA 2K Mobile Basketball oyunlarının geliştiricisinden