My Pregnancy Today

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz hamilelik uygulamasıdır.

My Pregnancy Today uygulaması, Android marketlerinde bulabileceğiniz en popüler hamilelik uygulamalarından bir tanesi. Beş milyondan fazla insanın indirip kullandığı bu uygulamayı çok faydalı bulacağınızı düşünüyorum.

Eğer hamilelik konusunda tecrübesizseniz ve bazı kaynaklara danışmak istiyorsanız, bu uygulama tam size göre. Haftalık bebek gelişimini açıklamaları ve fotoğraflarıyla görebileceğiniz, vücudunuzun bu dönemdeki değişimlerini takip edebileceğiniz ve doğuma ne kadar zaman kaldığını hesaplayabileceğiniz bir uygulama.

Uygulamanın en güzel özelliği ise yapılacaklar listesi özelliği. Check List olarak geçen özellik, hafta hafta sağlıklı kalmak ve doğuma hazırlanmak için yapabileceklerinizle ilgili size önerilerde bulunuyor. Örneğin 16. haftada size birinci üç aylık dönem sonu için doktorunuzdan randevu almanız gerektiğini hatırlatıyor.

Ayrıca hamilelik döneminde sizin için nelerin sağlıklı ve sağlıksız olduğunu, saçınızı boyamaktan topuklu ayakkabı giymeye kadar, detaylı olarak açıklıyor. Yine bir çok eğitici video ile bebeğinizin gelişimini takip edebiliyorsunuz.

Detaylı ve kapsamlı bir çok özelliği ile hamilelik döneminde en büyük yardımcınız olabilecek bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

My Pregnancy Today

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
33.7 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz hamilelik uygulamasıdır.

Hamilelik konusunda size yardımcı olacak bir mobil uygulama arayışındaysanız, My Pregnancy Today çok işinize yarayacak bir uygulama. Milyonlarca insanın kullandığı uygulama, bir çok popüler dergi ve internet sitesinde de tavsiye edilmiş.

Hamilelikle alakalı kaynak olarak kullanabileceğiniz uygulama en yakın asistanınız olacak. Bebeğin gelişiminden tutun da vücudunuzdaki değişimlere kadar bir çok detaylı bilgiyi bulabileceğiniz uygulama ile doğuma tamamen hazır gideceksiniz.

Uygulamanın en güzel yanı olan Check List özelliği de hamileliğiniz süresince size sağlıklı kalmak ve doğuma hazır olmak için yapmanız gerekenleri hatırlatıyor ve öneriyor.

Özellikler:

  • Bebek gelişimi ile ilgili bilgiler ve fotoğraflar.
  • Check List ile öneriler, tavsiyeler.
  • İlgili videolar.
  • Doğuma kalan süreyi hesaplama.
  • Sağlık ve beslenme rehberi.

Eğer siz de hamilelik konusunda acemiyseniz ve bu konuda kullanabileceğiniz faydalı bir uygulama arıyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BabyBump Pregnancy Free

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz hamilelik uygulamasıdır.
  • Happy Pregnancy Ticker

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir hamilelik takip uygulamasıdır.
  • Pregnancy Tracker

    Pregnancy Tracker kolayca hamilelik gelişiminizi kayıt altına almanıza yardımcı olan bir uygulamadır
  • Ovia Pregnancy Guide

    Ovia Pregnancy Guide tamamen ücretsiz olarak sunulan ve her biri kendi alanında uzman kişiler tarafından hazırlanmış bir hamilelik rehber uygulamasıdır.
  • My Love

    My Love, sevgiliniz ile ilişkinizin kaç gündür devam ettiğini gösteren eğlenceli ve kullanımı pratik bir Android uygulaması.
  • My Renault

    My Renault uygulaması ile Renault marka araçlarınız için birçok faydalı özellikten faydalanabilirsiniz.
  • Find My Parcels

    Find My Parcels (Kargolarım) Android kargo takip uygulaması ile yurt içi ve yurt dışı gönderilerinizi kolayca takip edin.
  • My Horoscope

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir burç uygulamasıdır.