My Spa Resort

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
78 MB DOSYA BOYUTU

Tatil köyünü yöneteceğiz.

Android ve İOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanan My Spa Resort ile eğlenceli zaman geçirmeye hazır olun!

Cherrypick Games imzası ile geliştirilen ve iki farklı mobil platformda yayınlanan My Spa Resort ile tatil köyü inşa edecek, şehirlere dönüştürecek ve eğlenceli anlar geçireceğiz. Büyüleyici içeriklere sahip olan yapımda oyuncular kusursuz güzellik salonları kuracak, ürünler toplayacak, spor tesisleri hayata geçirecek ve müşterilere eğlenceli anlar yaşatmaya çalışacaklar.

Keyifli ve heyecanlı hikâyeleri de keşfetmeye çalışacağımız oyunda müşterilerimize kaliteli zaman geçirterek onların tatil köyümüze tekrar gelmelerini sağlayacağız. Gerçek zamanlı olarak da oynanabilecek olan yapımda yeni arkadaşlar edinebilecek ve onları da oyuna dahil edebileceğiz.

Oynaması ücretsiz olarak iki farklı platformda lansmana çıkan yapımda oyuncular tatil köylerini diledikleri gibi geliştirebilecek ve düzenleyebilecekler.

Doğukan Çağlakpınar

My Spa Resort

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
265.2 MB DOSYA BOYUTU

Tatil köyünü yöneteceğiz.

Mobil rol oyunları arasında yer alan ve günümüzde 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam eden My Spa Resort Cherrypick Games imzası ile geliştirildi ve oyunculara sunuldu.

Şehir kurma oyunu olarak lansmana çıkan My Spa Resort günümüzde Android ve iOS platformunda oynaması ücretsiz olarak yer alıyor. Oyuncular kendi tatil köylerini yaratacakları bir haritada diledikleri gibi değişiklikler yapabilecek ve müşteri çekmeye çalışacaklar.

Müşteriler için çeşitli tesisler kuracağımız oyunda müşterilerin köyümüzden mutlu ayrılmasını sağlayacağız. Ne kadar çok müşteri gelirse tatil köyümüz o kadar para kazanacak ve geliştirilmeye devam edilecektir.

Oyuncular diledikleri gibi tatil köyleri üzerinde değişiklikler yapabilir, heyecanlı hikâyeleri keşfedebilir ve oyun içerisinde kullanabilirler. Eğlenceli yapısı ile her yaş grubundan oyuncunun beğenisini kazanan yapım Google Play üzerinde 4.3 gibi bir inceleme skor puanına sahip.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Beauty Spa: Stars and Stories

    Kuaför salonu açacağız.
  • My Baby Food

    Sevimli bebekler için birbirinden güzel mamalar yapacağız.
  • My Free Farm 2

    Çiftliğimizi yönetmeye çalışacağız.
  • My Town APK

    My Town APK, kalabalık ve mutlu bir ailenin yaşamına dahil olduğunuz Android oyunu. Çocuk oyunları arasında oldukça popüler ve ücretsiz!
  • MY Little Fantasy

    Onlarca farklı savaş kahramanını yöneterek korkunç yaratıklara karşı aksiyon dolu bir mücadele vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • My Town: Beauty Contest

    Kendi hazırladığınız modellerle güzellik yarışmalarına katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Starside Celebrity Resort

    Ünlü bir tatil beldesi yaratacağız.
  • Hidden Resort

    Eğlenceli gizli nesne sahnelerinde rol alarak kendi otelinizi işleteceğiniz eşsiz bir oyundur.