My Start Wallpapers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
605 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

My Start Wallpapers, Windows 10 bilgisayarınızın başlangıç ve kilit ekranında kullanabileceğiniz kaliteli duvar kağıtları sunuyor.

My Start Wallpapers Türkçe adıyla Başlangıç Resimlerim uygulaması, Windows 10 bilgisayar ve tabletinizin başlangıç ve kilit ekranını süsleyecek yüksek kalitede duvar kağıtları sunan ücretsiz bir kişiselleştirme uygulaması.

Sadece Windows platformuna hazırlanan ve evrensel uygulama olmasıyla hem mobil hem de PC platformunda kullanılabilen My Start Wallpaper, sayfa sayfa gezip duvar kağıdı arama sorununu ortadan kaldıracak nitelikte kaliteli duvar kağıtları sunuyor diyebilirim. Birbirinden şirin hayvanlar, egzotik spor arabalar, elle çizilmiş etkileyici görseller, şehirler, göz alıcı doğa manzaraları ve Bing’in günlük olarak ücretsiz sunduğu yüksek kalitede detaylı görselleri uygulamadaki seçenekler arasında.

Başlangıç ekranında ve kilit ekranında kullanılabilecek duvar kağıtları sunan uygulamada dilerseniz seçtiğiniz resimlerin slayt gösterisi olarak akmasını sağlayabiliyorsunuz. Başlangıç / kilit ekranınızda dönüşümlü olarak seçtiğiniz resimler görüntüleniyor ve resimlerin kaç dakika aralıklarla değişeceğini belirleyebiliyorsunuz.

Erkan Calp

My Start Wallpapers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

My Start Wallpapers ile Windows Phone telefonunuzun başlangıç ve kilit ekranını hd duvar kağıtları ile süsleyin.

My Start Wallpapers, Windows Phone telefonunuzun başlangıç ekranını ve kilit ekranını süsleyecek kaliteli duvar kağıtları sunuyor ve ücretsiz olarak indirip cihazınızda deneyebiliyorsunuz.

Duvar kağıtlarını kategoriler halinde listeleyen uygulamanın en güzel tarafı seçtiğiniz birkaç duvar kağıdını slayt olarak göstermesi. Sürekli değişen arka plan istemiyorsanız beğendiğiniz bir resmi koyma şansına da sahipsiniz.

Windows Phone cihaz kullanıcıları için özel hazırlanan uygulamalardan biri olan My Start Wallpapers (Başlangıç Resimlerim) Bing’in günlük olarak ücretsiz dağıttığı hd duvar kağıtlarının yanında hayvan, araba, şehir, doğa, vektör ve soyut gibi farklı kategorilerde duvar kağıtları sunarak site site gezip yüksek kalitede duvar kağıdı arama derdinden kurtarıyor.

Başlangıç ve kilit ekranına uygun duvar kağıtlarından beğendiklerinizi Windows Phone telefonunuza uygulayabildiğiniz gibi sosyal ağlarda paylaşma şansına da sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Samsung Galaxy Fold Wallpapers

    Samsung Galaxy Fold stock duvar kağıtlarını yüksek kalitede indirin.
  • HyperX NGenuity

    Bu program ile HyperX ürünlerinizi kişiselleştirmeyi sağlayabilirsiniz.
  • My Collage

    My Collage, özel günler için hazır şablonlar ve özel kolaj bölümü içeren popüler bir Windows 8 uygulaması.
  • Backgrounds Wallpapers HD

    Backgrounds Wallpapers HD oldukça başarılı bir duvar kağıdı uygulamasıdır
  • Air Keyboard

    Bilgisayarınızın klavyesini tablet cihazlarınızı kullanarak yönetmek için bu programı indirebilirsiniz.
  • Beautiful Backgrounds

    Beautiful Backgrounds, Windows 8.1 üzeri cihazınızın masaüstü ve kilit ekranı için Bing duvar kağıtları sunan bir uygulama.
  • VistaGlazz

    Windows Vista için geliştirilmiş olan bu ücretsiz ve kolay kullanılabilir arayüze sahip masaüstü kişiselleştirme uygulaması ile Vista'nıza yeni ve farklı görünümler kazandırabilirsiniz.
  • Minecraft HD Wallpapers

    Reddit yazarı Darastlix'in hazırlamış olduğu bu HD duvar kağıdı albümünde Minecraft oyunundan inanılmaz görüntüler var.