My Talking Lady Dog

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
601 TOPLAM İNDİRME

My Talking Lady Dog, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir evcil hayvan oyunudur.

Konuşan hayvan oyunlarından birisi olan My Talking Lady Dog yani Türkçe adıyla Benim Konuşan Köpeğim Leydi, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarda oynanabilen bir oyundur. Çocukların çok sevdiği oyun tarzından birisi olan My Talking Lady Dog'u çocuklar çok sevecek.

Lady isimli bir köpeğin çeşitli aktivitelerde bulunduğu bir oyun olarak karşımıza çıkan My Talking Lady Dog, çocukların çok seveceği bir evcil hayvan oyunudur. Çocukların sabrını ve zekasını test eden oyunda çocuklarınızın becerilerini görebilir ve kapasitelerini görebilirsiniz. Çeşitli minik oyunlara ve çocuklar için zorlu görevlere sahip olan My Talking Lady Dog'da çocuklar tıpkı gerçek bir hayvan yetiştiriyormuş hissine kapılabiliyorlar. Bu nedenle eğer gerçek bir ev hayvanı alacaksınız My Talking Lady Dog oyununu bir geçiş süreci olarak değerlendirebilir ve çocuğunuzun tepkilerini ölçebilirsiniz. Çocukları hayvanları sevmesi için de önemli olan bu tarz oyunlar çocukların gelişimlerine de önemli şeyler katıyor.


My Talking Lady Dog'da yer alan oyunlar arasında diş fırçalama, giydirme, makyaj, konuşturma, tasarım ve yavru köpek yetiştirme gibi mini oyunlar yer alıyor. Bu nedenle çocuklar bu oyunu oldukça sevecek. Basit bir arayüzü de bulunan My Talking Lady Dog'u mutlaka indirmelisiniz.

My Talking Lady Dog oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

My Talking Lady Dog

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
291 MB DOSYA BOYUTU

My Talking Lady Dog, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir evcil hayvan oyunudur.

My Talking Lady Dog, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlar üzerinde oynanabilecek bir evcil hayvan oyunudur. Çocukların çok sevdiği hayvan besleme ve konuşturma oyunu olan My Talking Lady Dog'da çocuklar eğlenceli vakit geçiriyorlar.

Konuşan hayvan oyunlarından bir tanesi olarak karşımıza çıkan My Talking Lady Dog, yine çocukların hoşuna gidecek ve bağımlısı olacakları bir oyundur. Evcil hayvan oyunu olarak dikkat çeken My Talking Lady Dog, çocuklar için özenle hazırlanış zorlu bölümlere ve kolay kontrollere sahiptir. İçerisinde çocuklar için özel oyunlar da barındıran My Talking Lady Dog'da bir köpek yer alıyor ve çeşitli aktivitelerde bulunuyor. Gerçek bir hayvan yetiştirme hissi veren My Talking Lady Dog'u çocuklarınız için gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Ayrıca gerçek bir evcil hayvan almadan önce çocuğunuza bu oyunu oynatmakta da fayda var.

Diş fırçalama, elbise giydirme makyaj yapma ve konuşturma gibi minik oyunları içerisinde barındıran My Talking Lady Dog çocukların çok seveceği bir oyundur. Çocukların becerilerini ortaya çıkan oyunu mutlaka telefonlarınıza indirmelisiniz.

My Talking Lady Dog oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Talking Dog 2

    My Talking Dog 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarda oynanabilecek bir sanal evcil hayvan oyunudur.
  • My Talking Tom Friends

    My Talking Tom Friends (Benim Konuşan Tom'um Arkadaşlar) Android oyunu.
  • Talking Ben the Dog Free

    Talking Ben the Dog Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir uygulamadır.
  • My Bobo - Talking Photo

    My Bobo - Talking Photo İndir (Android Uygulaması): My Bobo - Talking Photo uygulaması ile çocuğunuz her şeyi eğlenceli yoldan öğrenecek!
  • My Talking Panda

    My Talking Panda, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çocuk oyunudur.
  • My Talking Angela 2 APK

    My Talking Angela 2 APK veya Google Play'den Android telefonlara indirilebilen sanal evcil hayvan oyunu.
  • My Talking Angela APK

    My Talking Angela (Benim Konuşan Angela'm), sanal evcil hayvan oyunu. Angela oyunu oynamak için My Talking Angela APK indirin.
  • My Talking Tom APK

    My Talking Tom APK veya Google Play'den Android telefonlara yüklenebilir. Benim Konuşan Tom'um, en popüler sanal evcil hayvan oyunudur.