My Talking Panda

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
345 TOPLAM İNDİRME

My Talking Panda, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çocuk oyunudur.

My Talking Panda, akıllı telefonlara geçiş sürecinde adını sıkça duyduğumuz sanal evcil hayvanı oyunlarından biri ve harika vakit geçirmenize olanak tanıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletleriniz üzerinden oynayabileceğiniz bu oyunda, adı MO olan bebek pandamızla vakit geçiriyor ve mini oyunlarla eğleniyoruz.

Sanal evcil hayvanı oyunları beni pek heyecanlandırmasa da çocukların fazlasıyla ilgi duyduğunu biliyorum. Mutlaka çevrenizde karşılaşmışsınızdır, minik bir çocuğa buna benzer bir oyun açtığınızda yeri gelir kahkahalara boğulur, yeri gelir oyunun içindeki küçük oyunlarla harika zaman geçirir. My Talking Panda'da bunlardan biri ve çeşitli alternatifler sunmasıyla dikkat çekiyor. Mesela dı MO olan pandamızın adını dilersek değiştirebiliyoruz, Flappy MO, Mo Jumping, XOX ve Maymun Kral gibi oyunları da oynayabiliyoruz. Hatta inceleme esnasında efsanevi yılan oyununda çok vakit geçirdiğimi söylemeliyim.

Bu türde oyunları seviyorsanız ve sanal evcil hayvanlarına bakmak eğlenceli geliyorsa oynamanızı mutlaka öneririm. Üstelik bu güzel oyunun ücretsiz olduğunu da belirteyim.

NOT: Oyunun boyutu, versiyonu ve gerekliliği cihazınıza bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Gökhan Abay

My Talking Panda

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
96.9 MB DOSYA BOYUTU

My Talking Panda, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çocuk oyunudur.

My Talking Panda, MO adındaki minik pandamıza baktığımız eğlenceli bir çocuk oyunu. iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinden rahatlıkla oynayabileceğiniz oyunda, minik pandamızın bakımını yapacak, gelişimini izleyecek ve onunla oynarken harika vakit geçireceksiniz. Özellikle çocukların çok hoşuna gidecek bu oyuna dilerseniz biraz daha yakından bakalım.

My Talking Panda oyununun genel olarak çocuklara hitap ettiğini söylemeliyim. Fakat çocuğunuz oyunla vakit geçirirken siz de fazlasıyla eğlenebilirsiniz. Oyunda pek çok mini oyun bulunuyor. Bunların yanında pandanızı istediğiniz gibi giydirip, bakımını dilediğiniz gibi gerçekleştirebiliyorsunuz. Adının MO olduğuna da bakmayın, beğenmediyseniz hemen değiştirebilirsiniz. Mini oyunlara kısaca bakacak olursak:

Flappy MO: Pandamızı koşturup daha fazla yemek yemesini sağladığımız bu oyun, adından da anlaşılacağı üzere malum oyunun bir benzeri. Biraz zor ama eğlenceli.

Panda Jumping: Pandamızı gökyüzüne zıplatabildiğimiz kadar zıplatıyoruz.

XOX Oyunu: Bu oyunu hayatında en az 1 kere oynamayan yoktur sanırım. İlk XOX yapan kazansın!

Yılan Oyunu: Efsanevi yılan oyununu böylesine bir oyunda görmek açıkçası duygulandırdı.

Maymun Kral: Maymunu muzla beslerken, diğer yandan reflekslerinizi kontrol edin.

Çocuklarınızın iyi vakit geçirmesini istediğiniz bir oyun arıyorsanız veya eğitici oyunların pahalılığından şikayetçiyseniz My Talking Panda'yı ücretsiz indirebilirsiniz. Bu alanda alternatif arayanlara ilaç gibi gelecektir.

Gökhan Abay

My Talking Panda

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
175 TOPLAM İNDİRME
40.9 MB DOSYA BOYUTU

My Talking Panda, Windows Phone cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çocuk oyunudur.

My Talking Panda, Windows Phone cihazlarınızda sanal evcil hayvanı yönetme deneyimini yaşayabileceğiniz eğlenceli bir çocuk oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Mini oyunlarla eğlenceyi iki katına çıkaracağınız bu oyunda, pandamızın genel bakımını üstleniyor ve onu mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çocukların harika vakit geçirebileceği bu oyuna biraz daha yakından bakalım.

Oyunun temeli MO adındaki minik pandayı konuşturmak üzere kurgulansa da yan öğelerin çokluğu onu daha eğlenceli yapmış diyebilirim. Zaten salt konuşma üzerine bir uygulama olsaydı, gerek çocuklar gerekse de büyüme çağını yeni geçmiş bireylerce pek tercih edilmezdi. Bu bağlamda My Talking Panda'nın herkesin hoşuna gidecek özellikleri olduğunu düşünüyorum. Nedenine gelecek olursak:

  • MO ile konuşup onun komik sesle tekrarlamasını izleyebiliyoruz.
  • MO'nun şık görünmesi için giydirme oyunu oynayabiliyoruz.
  • Mobilyalar veya ev aletlerinin yerlerini değiştirebiliyoruz.
  • MO'nun adını beğenmediysek istediğimiz bir adı seçebiliyoruz.
  • Mini oyunlar (Flappy MO, Yılan, XOX, Maymun Kral, Panda Jumping...) oynayabiliyoruz.

Bu maddeler yetmese bile oyun içerisinde keşfedeceğiniz pek çok yenilik bulunuyor. My Talking Panda'yı ücretsiz olarak indirebileceğinizi de unutmayalım. Denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Talking Tom Friends

    My Talking Tom Friends (Benim Konuşan Tom'um Arkadaşlar) Android oyunu.
  • My Bobo - Talking Photo

    My Bobo - Talking Photo İndir (Android Uygulaması): My Bobo - Talking Photo uygulaması ile çocuğunuz her şeyi eğlenceli yoldan öğrenecek!
  • My Talking Angela 2 APK

    My Talking Angela 2 APK veya Google Play'den Android telefonlara indirilebilen sanal evcil hayvan oyunu.
  • My Talking Angela APK

    My Talking Angela (Benim Konuşan Angela'm), sanal evcil hayvan oyunu. Angela oyunu oynamak için My Talking Angela APK indirin.
  • My Talking Tom APK

    My Talking Tom APK veya Google Play'den Android telefonlara yüklenebilir. Benim Konuşan Tom'um, en popüler sanal evcil hayvan oyunudur.
  • My Talking Hank

    My Talking Hank (Benim Konuşan Hank'im), sevimli bir köpeğin bakımını üstlendiğiniz Android oyunu.
  • My Talking Lady Dog

    My Talking Lady Dog, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir evcil hayvan oyunudur.
  • My Talking Teddy

    My Talking Teddy, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sanal hayvan oyunudur.