MyFitnessPal

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
984 TOPLAM İNDİRME

MyFitnessPal ile egzersizlerinizi ve diyetinizi kontrol altında tutabilirsiniz

MyFitnessPal eğer diyet yapıyorsanız, kilo verme ve zayıflama için veya formunuzu korumak için kendinize bir rehber arıyorsanız oldukça işinize yarayacak bir fitness uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir spor ve sağlık uygulaması olan MyFitnessPal temel olarak günlük kalori alımınızı ve kalori yakmanızı hesaplamanıza yardımcı oluyor ve kendinize hedefler belirleyerek bu hedefleri takip etmenizde size yol gösteriyor. Uygulama içerisinde yer alan kalori sayacı ile tüketeceğiniz besinlerin kalori miktarlarını hesaplayabiliyor ve günlük kalori ihtiyacınıza uygun yiyecekleri seçebiliyorsunuz. Uygulama içerisinde 5 milyondan fazla yiyeceğin kalori miktarı listeleniyor. Bunun yanında MyFitnessPal size egzersiz bakımından da yol gösteriyor. MyFitnessPal içerisindeki 350'den fazla egzersizden size uygun olanlarını seçebilirsiniz veya kendinize özel egzersizler oluşturabilirsiniz. Kendi kalori miktarınızı uygulamaya girerek nabız ölçerler veya kalori raporu veren cihazlar ile birlikte uygulamayı uyumlu bir şekilde kullanabilirsiniz.

MyFitnessPal ile kendi tükettiğiniz yiyeceklerin de kalorilerini hesaplayabilirsiniz. Uygulama içerisindeki yemek tarifi hesaplayıcıyı kullanarak kendi yemek tariflerinizin besin içeriklerini görebiliyorsunuz. Uygulama ile yemek öğünlerinizi kaydedebiliyor ve tekrar kullanabiliyorsunuz.

Sosyal bir uygulama olan MyFitnessPal arkadaşlarınızla uygulama içerisinde iletişim kurmanıza imkan veriyor. Bu sayede diğer arkadaşlarınızın MyFitnessPal üzerindeki gelişimlerini takip edebiliyor ve birbirinizi motive edebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

MyFitnessPal

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
169 TOPLAM İNDİRME
83.3 MB DOSYA BOYUTU

MyFitnessPal diyet ve egzersiz takibi için kullanabileceğiniz bir fitness uygulamasıdır

MyFitnessPal kullanıcılara kilo verme, zayıflama, form koruma, egzersiz takibi yapma konularında pratik bir çözüm sunan bir fitness uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz MyFitnessPal uygulaması bir kalori sayacı olmasının yanında size fitness konusunda kılavuzluk eden ve sosyal etkileşimlere de yer veren bir uygulama. Yüksek başarıya sahip olan bir iPhone fitness uygulaması olan MyFitnessPal içerisinde 5 milyondan fazla yiyeceğin kalori miktarı listeleniyor. Ayrıca listelenen bu yiyeceklerin yanında kendi yiyecek tariflerinizi de uygulamaya girerek besin değerlerini hesaplayabiliyorsunuz ve diyetiniz için uygun olup olmadıklarını öğrenebiliyorsunuz.

MyFitnessPal içerisinde 350'den fazla egzersize yer verilmekte. Bu egzersizleri yaparak yakacağınız kaloriyi görebilmektesiniz. Kendinize özel egzersizleri tıpkı yemek tariflerinizde olduğu gibi MyFitnessPal içerisinde kaydedebiliyorsunuz. Kendi kalori miktarınızı girerek uygulama ile birlikte nabız ölçerleri veya kalori raporu verici cihazları kullanabilirsiniz. Bu sayede günlük olarak aldığınız kalori miktarını ve yaktığınız kaloriyi MyFitnessPal üzerinden takip edebiliyorsunuz.

MyFitnessPal içerisinde arkadaşlarınızla da etkileşime geçebiliyor, onların egzersiz ve diyetlerini takip edebiliyorsunuz. Bu sayede tatlı rekabetler oluşturabilir ve motivasyonunuzu artırabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

MyFitnessPal

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
779 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

MyFitnessPal, fazla kilolarından şikayetçi veya formunu korumak isteyenler için harika bir Windows Phone fitness uygulaması.

MyFitnessPal, fazla kilolarından şikayeçi olan herkese önerebileceğim hem kullanımı basit hem de hızlı bir sağlık uygulaması. Windows Phone platformunda da resmi olarak indirilmeye sunulan fitness uygulaması sayesinde gün içerisinde yedikleriniz sonucunda kaç kalori aldığınızı, yaptığınız egzersizlerle kaç kalori yaktığınızı kolaylıkla öğrenebiliyorsunuz.

Tüm sağlık uygulamaları gibi kilo, boy gibi kişisel verilerinizi girip kendinize bir profil oluşturarak kullanmaya başlayabileceğiniz MyFitnessPal uygulamasında her bir yiyeceğin kaç kalori içerdiğini rahatlıkla görebiliyorsunuz. Sabah kahvaltısında ve diğer öğünlerde tükettiğiniz yiyeceklerin bir listesini hazırlayarak leziz menülerin sağlığınızı ne kadar etkilediğini tek tek görebiliyorsunuz.

Gün içerisinde toplam aldığınız kalori miktarını ve hedefinize ulaşmak için daha ne kadar kalori yakmanız gerektiğini, yiyeceklerin toplam kalori miktarını, egzersiz sayınızı her öğün için ayrı ayrı gösterebilen MyFitnessPal uygulamasının sosyal ağ desteği de bulunmakta. Arkadaşlarınızın uygulamayı en son ne zaman kullandıklarını, ne kadar kilo aldıklarını veya verdiklerini görebiliyorsunuz. Arkadaşınızın sağlık durumundan endişeli iseniz ona sesli bir komut göndermeniz de mümkün. Tabii ki arkadaşlarınızı bu ekrandan takip edebilmeniz için öncelikle arkadaşlık isteği göndermeniz gerekiyor.

Gün içerisinde daha aktif bir yaşam sürmemiz, formda kalmamız için yardımcı olan sağlık uygulamaları arasında yer alan MyFitnessPal’un sesli komut özelliği de oldukça başarılı. Sadece sesinizi kullanarak yiyecek, egzersiz, ölçüm gibi detayları profilinize ekleyebiliyorsunuz.

3 milyona yakın yiyeceğin kalori miktarını gösterebilen MyFitneesPal, kalori sayma konusunda kesinlikle Windows Phone platformundaki en başarılı uygulama. Türkçe dil desteği gelirse de çoğu kullanıcının vazgeçilmezi arasına girecektir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • Healpy

    Cebinizdeki sağlık asistanı
  • PainScale

    Kronik ağrı hastaları için geliştirilen PainScale uygulaması, 600'ün üzerinde faydalı içeriği sizlere sunuyor.
  • iCare İşitme Testi

    iCare İşitme Testi uygulamasını kullanarak kulaklarınızın iyi duyup duymadığını kontrol edebilirsiniz.
  • MS Takip

    MS Takip uygulaması ile günlük olarak sağlık durumunuzdaki değişiklikleri kaydedebilir ve rapor alabilirsiniz.
  • Nefesiniz Cebinizde

    Nefesiniz Cebinizde uygulaması yaşadığınız bölgedeki hava kalitesini görebilmenizi sağlıyor.
  • Nöbetçi Eczane

    Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneleri görmek için Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • pratiKOAH

    pratiKOAH uygulaması ölümcül bir hastalık olan KOAH için bilgilendirici içerikler sunuyor.