myMail

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.6/5 ZİYARETÇİ
5,622 TOPLAM İNDİRME
9.1 MB DOSYA BOYUTU

myMail uygulaması ile tüm e-posta hesaplarınızı tek bir yerden yönetebilirsiniz.

myMail, tüm e-posta hesaplarınızı tek bir yerden yönetmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır. Kullanıcı dostu arayüzü ve kolay kullanılabilirliği ile dikkat çeken uygulama, popüler tüm e-posta servislerini desteklemektedir. Android ve iOS platformunda milyonlarca kez indirilip kullanılan myMail apk indir ücretsiz olarak lansmana çıktı. Yıllar önce hem App Store hem de Google Play üzerinde lansmana çıkan yapım, e-posta yönetim uygulaması olarak adından söz ettiriyor. myMail apk indir ile kullanıcılar tüm e-postalarını tek bir noktadan erişebilecekler.

myMail Apk Özellikleri

  • Android ve iOS sürüm,
  • Ücretsiz,
  • İngilizce dil desteği,
  • Tüm e-postaları tek bir noktadan yönetme,
  • Hızlı ve pratik,
  • Sade tema,

Hem Android telefonunuzda hem de tabletinizde kullanabildiğiniz uygulamaya Gmail, Yahoo, Outlook, Hotmail e-posta adreslerinizi bağlayabiliyorsunuz. E-posta hesaplarınız arasında hızlı geçiş yaparak, gelen kutunuzu kontrol edebilir, e-postaları yanıtlayabilir veya yönlendirebilirsiniz. Push bildirimler sayesinde yeni gelen mesajlardan anında haberdar eden uygulama, e-postalarınızı hızlıca bulmanızı sağlayan akıllı arama işlevine de sahiptir.

Microsoft, Google, Yahoo gibi popüler şirketlerin e-posta servislerini tek bir yerden kontrol edebileceğiniz ücretsiz bir uygulama arıyorsanız myMail'i kesinlikle denemelisiniz.

myMail Apk İndir

myMail apk indir uygulamasını Google Play ve App Store üzerinden Android ve iOS cihazlaırnıza indirebilir, kullanmaya başlayabilirsiniz. Dikkat çekici yapısı ile adından söz ettiren yapım, düzenli olarak aldığı güncellemeler ile yepyeni özelliklere kavuşmaya devam ediyor.

Erkan Calp

myMail

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
291 TOPLAM İNDİRME
14.2 MB DOSYA BOYUTU

myMail ile tüm e-posta hesaplarınız tek bir yerde.

myMail, tüm e-posta hesaplarınızı tek bir yerden yönetmenize imkan tanıyan tam özellikli bir e-posta yönetim uygulamasıdır. Gmail, Outlook, Hotmail, Live, Yahoo, iCloud, AOL ve diğer popüler e-posta hizmetlerinin yanı sıra IMAP ve POP3 etkinleştirilmiş herhangi bir e-posta hesabını da destekleyen uygulama, hızlı, anlaşılır ve modern bir arayüz ile gelmektedir.

Her gün kullandığımız tüm e-posta hesaplarını tek bir yere toplayan myMail, hem hızlı hem de güvenilirdir. Basit dokunuşlarla ve kaydırma hareketleriyle e-postalarınızı yanıtlayabilir, yönlendirebilir, okuyabilirsiniz. Hem iPhone hem de iPad’nizde kullanabileceğiniz uygulama, gelişmiş bildirim seçeneklerine sahiptir. E-posta servisi desteklemese dahi gelen yeni e-postalar için anlık bildirim alabilir, alan adı, e-posta adresi, hesap bazında filtreleme uygulayarak sadece istediğiniz koşullar sağlandığında bildirim alabilir, her bir hesap için sessize al seçeneğini aktif edebilir, bildirimleri tamamen kapatabilirsiniz. myMail, e-postalarınızı daha çabuk oluşturmanız, kişilerinizle daha hızlı iletişime geçebilmeniz için sadece e-posta hesaplarınızdaki kişi listenizi değil, telefonunuzdaki kişilerinizi de alır ve e-posta oluşturduğunuzda veya yönlendirdiğinizde önerilerde bulunarak size zaman kazandırır. E-postaların olmazsa olmazı dosya göndermek myMail ile oldukça basittir. Fotoğraf galerinizdeki onlarca resmi aynı anda tek dokunuşla gönderebilirsiniz.

Gelişmiş filtreleme ve arama seçenekleri de sunan myMail, tüm e-posta iletişimlerinizi ve bilgilerinizi şifreler. Böylelikle güvenli olmayan bir kablosuz ağdan bağlansanız dahi tüm sohbetleriniz güvendedir, üçüncü kişiler tarafından görülemez. Eğer farklı e-posta servisleri kullanıyorsanız her biri için ayrı uygulama kullanmak yerine güvenlilik, gizlilik odaklı bu e-posta uygulamasını kesinlikle denemenizi öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Display

    Moto Display uygulamasıyla cihazınızı uyandırmadan zamanı ve bildirimleri görüntüleyebilirsiniz.
  • ApowerManager

    Akıllı cihazlarınızda size kolaylık sağlayacak birçok aracı ApowerManager uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Better open with

    Better open with uygulamasıyla akıllı telefonunuzdaki varsayılan uygulamaları değiştirebilirsiniz.
  • Empty Folder Cleaner

    Empty Folder Cleaner ile akıllı telefonunuzun depolama alanında bulunan boş klasörleri kolayca silebilirsiniz.
  • NoteLedge

    NoteLedge, aklınıza gelen tüm düşünceleri farklı formatlarda not olarak kaydedebilmenizi sağlıyor.
  • Goodtime

    Kullanışlı bir yardımcı uygulama
  • HabitBull

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • No Lock

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.