MyPhotoDownloader for Facebook

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
423 TOPLAM İNDİRME

MyPhotoDownloader for Facebook, Facebook üzerindeki tüm resim ve albümleri indirmek için tasarlanan mükemmel ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

MyPhotoDownloader for Facebook, Facebook üzerinden resim ve fotoğraf albümlerini indirmeniz yarayan etkili bir araçtır. Facebook'taki tüm favori resimlerinizi uygulama ile birlikte ücretsiz ve kolay bir şekilde indirebilirsiniz.

Uygulamayı kullanması oldukça basit ve uygulama ile birlikte albümlerinizi, etiketli olduğunuz resimleri, zaman tüneli resimlerinizi ve arkadaş, grup ve sayfa resimlerini indirebiliyorsunuz. Albümler üzerinde indirmek istediğiz resmi seçerek indirme işlemini gerçekleştirebilir veya direkt olarak bütün albümü indirebilirsiniz.

MyPhotoDownloader for Facebook, resimlerinizi en yüksek çözünürlükte indirebilen nadir uygulamalardan bir tanesi. Fakat bu özellik uygulamanın ücretsiz versiyonunda çalışmamaktadır. Bu özelliği kullanmak ve uygulama içerisindeki reklamları kaldırmak için uygulamanın ücretli Plus versiyonunu almanız gerekmektedir.

Beğendiğiniz resimleri SD kartınıza indirebilmek için Ayarlar ve sonrasında Gelişmiş (Settings > Advanced) kısmından gerekli düzenlemeyi yapabilirsiniz. Uygulama Facebook üzerindeki bazı ufak hatalardan kaynaklı olarak albümlerdkei bazı resimleri indirememektedir. Ayrıca etikenlendiğiniz resimler bölümünde 400'den fazla resim gösterimi gerçekleştiremiyor. 

Tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz uygulama sayesinde Facebook üzerindeki resimleri kolayca indirebilir ve saklayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bright Camera for Facebook

    Bright Camera for Facebook, Android cihazlarınız ile birlikte resimler üzerinde düzenleme yapabileceğiniz ve Facebook üzerinde rahatça paylaşabileceğiniz başarılı bir uygulamadır.
  • Stickered for Messenger

    Stickered for Messenger, Facebook'un resmi fotoğraflara çıkartma ekleme uygulamasıdır
  • Photo Gallery for Facebook

    Android Photo Gallery uygulamasıyla, cihazınızda yer alan fotoğrafları Facebook'a yükleyebilirsiniz.
  • Effectify for Messenger

    Facebook Messenger kullanıyorsanız bu uygulamanın içine fotoğraf düzenleme efektleri ekleme özelliğini ekleyebileceğiniz bu uygulama ile tanışın.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Facebook Moments

    Moments, Facebook tarafından yayınlanan bir fotoğraf paylaşma uygulamasıdır
  • Photo Editor for Android

    Android akıllı cihazlarınız için deneyebileceğiniz resim düzenleme ve fotoğraf efektlendirme uygulamalarından bir tanesi de Photo Editor for Android.
  • Video Player for Android

    Video Player for Android, telefon ve tabletler üzerinde kullanabileceğiniz gelişmiş özelliklere sahip bir Android video oynatma uygulaması.