Napolyon

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
348 TOPLAM İNDİRME

İlgi alanınıza yönelik gönderilen anketlere katılarak, puanlar kazanabilir ve nakite çevirebilirsiniz.

Türkiye’nin en büyük online anket platformu Napolyon.com’un resmi uygulaması ile Android cihazlarınızdan anket doldurarak para kazanabilirsiniz.

1 milyonu aşkın üyesi bulunan Napolyon.com, tüketici alışkanlıklarını ve tercihlerini öğrenebilmek adına çeşitli anketler düzenliyor. Bu anketler ise Napolyon üyelerine gönderiliyor ve zaman ayırıp doldurulması isteniyor. Anketin uzunluğuna ve türüne göre değişen miktarlarda Nap Puanları da anketleri doldurarak kazanabiliyorsunuz. Nap Puanlarınız 100.000’e ulaştığında ise TL’ye dönüştürme imkanınız bulunuyor.

Siteye üye olurken belirttiğiniz ilgi alanlarınız ve tercihlerinize uygun araştırmalar, izniniz doğrultusunda size e-posta ile gönderiliyor. Araştırmaya katılarak hem puan kazanabiliyor, hem de araştırmaya katkıda bulunabiliyorsunuz. Kazandığınız puanları nakite çevirmek dışında, anlaşmalı markaların üyelere özel fırsatlarından yararlanmak için kullanabildiğiniz gibi sosyal sorumluluk projelerine katkıda da bulunabiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

Napolyon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Online araştırma platformu Napolyon’un iOS uygulamasıyla ilgi alanlarınıza yönelik araştırmalara katılarak para kazanabilirsiniz.

Online araştırma platformu Napolyon’un iOS uygulamasıyla ilgi alanlarınıza yönelik araştırmalara katılarak para kazanabilirsiniz.

Anket doldurarak para kazanma reklamlarına internette sıkça rastlıyoruz. Bunların büyük bir bölümü ne yazık ki insanları kandırmak üzerine kurulmuş sistemler. Ancak Napolyon, hatta eski adıyla Süper Teklif platformu ilgi alanlarınıza ve tercihlerinize yönelik Pazar araştırmalarına katılarak puanlar kazanmanızı sağlıyor. Katıldığınız araştırmalardan kazandığınız puanları ister biriktirip nakit olarak çekebiliyor, isterseniz de birçok markanın avantajlı indirimlerinden ve hediye çeklerinden faydalanabiliyorsunuz.

1 milyonu aşkın üyesi bulunan Napolyon, zaman zaman görevler ve yarışmalar hazırlayarak kullanıcılarına daha çok puan kazandırmak için yoğun olarak çalışıyor. Arkadaşlarınızı davet ederek kazandığınız puanları katlayabileceğiniz Napolyon’a hiçbir ücret ödemeden üye olabilir, iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz. 

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Napoleonic Wars

    Ünlü komutan Napolyon’un yönettiği savaşlara katılarak aksiyona doyacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.