Nasıl Giderim

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,544 TOPLAM İNDİRME

Nasıl Giderim, İstanbul genelinde seyahat etmeyi kolaylaştıran ücretsiz ve Türkçe bir navigasyon uygulamasıdır.

Nasıl Giderim, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış resmi yol tarif uygulamasıdır. İstanbul’daki tüm toplu ulaşım araçlarını destekleyen uygulama İstanbul genelinde seyahat etmeyi kolaylaştırıyor.

Akıllı telefon ve tabletler için tasarlanan Nasıl Giderim uygulaması özellikle İstanbul’a yeni taşınan, tamamen yabancı kişilere yönelik hazırlanmış bir navigasyon uygulaması. Tamamen ücretsiz olarak sunulan uygulama ile İstanbul’un istediğiniz bölgesine rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.

Uygulamayı ilk açtığınızda bulunduğunuz konum tespit ediliyor ve direkt ana menüye ulaşıyorsunuz. Yol tarifi almak için yapmanız gereken çok basit. Gideceğiniz yerin ismini yazmak. Hazırda bekleyen MOBIETT konumunuza göre gideceğiniz yere nasıl ulaşacağınızı size söylüyor. İETT otobüsleri, Metrobüs, Marmaray, Metro, Tramway, İDO gibi ulaşım araçları arasından dilediğinizi seçerek gitmek istediğiniz yere kolaylıkla varabiliyorsunuz. Yolculuğunuz esnasında kaç bilete ihtiyacınız olacağını, kaç kalori yakacağınızı ve hava durumunu görebiliyorsunuz. Ev ev iş adreslerinizi ekleyerek bulunduğunuz konumdan ev ve işe toplu ulaşım ile nasıl gitmeniz gerektiğini tarifli veya harita üzerinden görme şansına da sahipsiniz.

Kolay kullanımlı bir navigasyon uygulaması olan Nasıl Giderim, İstanbul’da olup ta toplu taşımayı tercih edenler için harika bir uygulama.

Erkan Calp

Nasıl Giderim

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
983 TOPLAM İNDİRME

Nasıl Giderim, toplu ulaşım araçları ile İstanbul'da rahat bir şekilde yolculuk yapmanıza yardımcı olan bir uygulamadır.

Nasıl Giderim, İstanbul genelinde seyahat etmeye kolaylaştıran ücretsiz ve kolay kullanımlı bir navigasyon uygulamasıdır. Toplu ulaşım araçlarını sık kullananların oldukça işine yarayacak olan bu uygulama İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir hizmetidir.

MobIETT Nasıl Giderim uygulaması, evinizi, iş yerinize veya favori mekanlarınıza en rahat şekilde gitmenize yardımcı olan resmi bir uygulamadır. İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak sunulan uygulamayı ilk açtığınızda sizi “Merhaba, ben MOBIETT. Nereye gitmek istersiniz” mesajı karşılıyor. Diğer navigasyon uygulamalarında olmayan bu özellik sanki gerçek bir kişiye yol soruyormuş hissi uyandırıyor. Har daim hazırda bekleyen MOBIETT, bulunduğunuz konumu tespit ediyor, tüm hesaplamaları yapıyor ve önerileriyle gideceğiniz yere en kısa sürede ulaşmanızı sağlıyor. Tabii ki gideceğiniz yeri harita üzerinden aramanız da mümkün. Uygulamanın diğer bir özelliği ise ev, iş ve favori mekanlarınızı (3 mekan seçebiliyorsunuz.) kısayol olarak ekleme seçeneği de sunması.

Metro, vapur, tramway gibi tüm ulaşım çeşitleri ile alternatifler sunan MobIETT Nasıl Giderim, toplu ulaşım ile seyahat etmeyi tercih edenlere büyük kolaylık sağlıyor. Hem ücretsiz, hem Türkçe, hem kolay kullanılabilir, hem de resmi bir uygulama olması yönünden kesinlikle denemenizi öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LineBee: Nasıl Giderim?

    LineBee: Nasıl Giderim?, Android işletim sistemli mobil cihazlarda çalışan bir toplu ulaşım rehberidir.
  • Spyglass

    Spyglass uygulaması ile bilmediğiniz yerlerde yönünüzü kolayca bulabilirsiniz.
  • Path Guide

    Path Guide uygulamasıyla bilmediğiniz kapalı alanlarda kolayca yön bulabilmeniz artık çok kolay.
  • SpotAngels

    SpotAngels uygulaması ile aracınızla park yeri bulmanız kolay hale geliyor.
  • İBB Yol Gösteren

    İBB Yol Gösteren uygulaması ile gitmek istediğiniz noktalara en uygun rotayı tercih edebilirsiniz.
  • Wisepilot

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.
  • NAVIGON Europe

    NAVIGON Europe ile sürüşleriniz esnasında kullanabileceğiniz kapsamlı bir navigasyon cihazıdır.
  • OsmAnd Maps

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir navigasyon uygulamasıdır.