Navionics Boating HD

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.1/5 ZİYARETÇİ
21,729 TOPLAM İNDİRME

Kapsamlı özellikleriyle dikkat çeken Navionics Boating HD deniz navigasyonu kategorisinde sunulan en iyi seçeneklerden biri.

Mobil uygulamalar hayatın pek çok yerinde karşımıza çıkıyor. Özellikle navigasyon uygulamaları hem ülkemiz de hem de dünya da milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Kimseye sormadan bilmediğimiz yerleri bulmamızı sağlayan navigasyon günümüzde denizlerde de kullanılabiliyor. Denizcilikle uğraşanlar için özel olarak geliştirilen Navionics Boating HD denizlerde kapsamlı bir harita özelliği sunuyor. Denizciler bu haritalar sayesinde yönlerini daha rahat bulabildikleri gibi doğru rota üzerinde ilerleyip ilerlemediklerini de gözlemleyebiliyorlar.

Navionics Boating HD uygulama markette yer alan denizcilik, yatçılık, balıkçılık ve su sporları kategorisinde yer alan en iyi seçeneklerden biridir. Yüksek çözünürlüklü görseller ve kapsamlı özellikleriyle dikkat çeken Navionics Boating HD sayesinde deniz üzerindeki konumuzu takip edebilir, hız, enlem boylam gibi bilgilere anında ulaşabilirsiniz.

Navionics Boating HD Özellikleri

  • Ücretsiz,
  • Detaylı haritalar,
  • İngilizce dil,

Detaylı bilgiler sunan uygulamada yer alan gölgelendirmeler, yer isimler ve şemalandırma sistemleri deniz üzerindeyken ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü bilgiyi sunuyor. Yakınlaştırma ve uzaklaştırma seçeneklerini kullanarak bulunduğunuz bölgeye hem uzaktan hem de yakından bakabilme şansına sahipsiniz. Bu sayede deniz üzerindeki konumunuzu daha net tespit edebilirsiniz.

Uygulamayı kullanabilmek için harita indirmek gerekmekte. Avrupa'yı farklı bölgelere ayırmış olan uygulamada en çok işinize yarayacak olan bögleyi seçip yola koyulabilirsiniz. Detaylı harita seçenekleri ile haritanızı beklentilerinize göre şekillendirebilirsiniz.

Ücretsiz olarak sunulan uygulamalar arasında en iyileri arasında yer alan Navionics Boating HD denizde vakit geçirmeyi seven kullanıcıların mutlaka denemesi gereken uygulamalardan bir tanesi.

Navionics Boating HD APK İndir

Android platformuna özgü olarak geliştirilen Navionics Boating HD APK, Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Boating USA

    Boating USA, denizcilik ile profesyonel anlamda ilgileniyorsanız satın alıp kullanmanız gereken çok gelişmiş bir rota ve navigasyon uygulaması.
  • Spyglass

    Spyglass uygulaması ile bilmediğiniz yerlerde yönünüzü kolayca bulabilirsiniz.
  • Path Guide

    Path Guide uygulamasıyla bilmediğiniz kapalı alanlarda kolayca yön bulabilmeniz artık çok kolay.
  • SpotAngels

    SpotAngels uygulaması ile aracınızla park yeri bulmanız kolay hale geliyor.
  • İBB Yol Gösteren

    İBB Yol Gösteren uygulaması ile gitmek istediğiniz noktalara en uygun rotayı tercih edebilirsiniz.
  • Wisepilot

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.
  • OsmAnd Maps

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir navigasyon uygulamasıdır.
  • Polaris Navigation GPS

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir navigasyon uygulamasıdır.