Nemesis: Air Combat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

Nemesis: Air Combat, jet savaş uçaklarını uçurduğunuz aksiyon - adrenalin yüklü bir Android oyunu.

Nemesis: Air Combat, jet savaş uçaklarını kontrol ettiğimiz adrenalin pompalayan aksiyon yüklü Android oyunu. 2050 yılında geçen uçak savaş oyununda paralı bir jet savaşçısının yerine geçiyoruz. Topraklarımıza izinsiz giriş yapan jet uçaklarıyla savaşıp topraklarımızı koruyoruz. Bölgenin güvenliğini sağlamak elbette kolay olmuyor.

Diğer uçak savaş oyunlarının aksine son derece basitleştirilmiş kontrol mekanizmasıyla son derece keyifli oynanış sunan Nemesis: Air Combat’da sadece jet savaş uçaklarını uçuruyoruz.

Üst seviye grafikler, film sahnelerini hatırlatan etkileyici görsel efektler, bulutlardaymış hissi veren farklı kamera açıları ile kendisine çeken Nemesis: Air Combat’da aksiyon – adrenalin dozu yüksek sayısız görev sizleri bekliyor. Uçağınızı ve silahlarınızı da yenileyebiliyorsunuz. Ayrıca bölgeleri ele geçirdikçe ödüllerin sahibi oluyorsunuz.

Erkan Calp

Nemesis: Air Combat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
904 MB DOSYA BOYUTU

Nemesis: Air Combat, jet savaş uçaklarını uçurduğunuz aksiyon yüklü iPhone / iPad oyunu.

Nemesis: Air Combat, jet savaş uçaklarını uçurduğunuz aksiyon – adrenalin patlaması yaşayacağınız AAA kalitesinde bir mobil oyun. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapmasıyla beni oldukça şaşırtan multiplayer destekli uçak savaş oyununda bir yandan bölgeyi koruma altına alırken diğer yandan dünyayı fethetmeye çalışıyorsunuz. Sayısız görev de sizleri bekliyor.

Mobil platformda Nemesis: Air Combat gibi 1GB altı boyuta sahip olmasına karşın son derece kaliteli grafikler veren, özel efektlerle süslenmiş, daha da önemlisi kolay kontrollü uçak savaş oyunu bulmak epey zor; hatta imkansız. Ücretsiz indirilip oynanabilir olması da bonusu. Oynanışa geçecek olursam; Oyunda paralı bir jet savaşçısının yerine geçiyorsunuz. Amacınız; bölgelerin hakimi olmak. Çok sayıda görevin bulunduğunu önceden söylemiştim, şimdi hazır olun; Görevlerde karşınıza çıkan düşman jet uçaklarını yapay zeka değil, sizin gibi gerçek bir insan kontrol ediyor. Bu da daha zevkli oynanış demek.

Sadece jet savaş uçaklarının yer aldığı oyunda seviye sistemi mevcut. İndirdiğiniz her uçak, başarıyla tamamladığınız her görev size seviye atlatıyor. Elbette para da kazanıyorsunuz. Paranızı mevcut uçağınızı ve silahları yenilemek için kullanıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Air Combat: Online

    Air Combat: Online, birbirinden zorlu görevlerle zenginleştirilmiş, aksiyon dolu bir savaş uçağı simülasyonu.
  • Galactic Nemesis

    Galactic Nemesis mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • ORAC: On-Rails Air Combat

    Vida toplayarak düşman robotlarını vurun.
  • Air Force Combat

    Hava Kuvvetleri Muharebesi (AFC) artık elinizde.
  • Air Combat Pilot: WW2 Pacific

    Uçak savaşı Pasifik'te karışıyor ve zafere giden yol senden geçiyor.
  • Mayhem Combat

    Dövüş oyunları hayranıysanız Mayhem Combat'ı kesinlikle oynamalısınız.
  • Modern Combat 5 APK

    Modern Combat 5 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir internetli FPS oyunu. Modern Combat 5 Blackout, 70 oyunculu battle royale aksiyonuyla geliyor!
  • Spartan Combat

    Spartan Combat, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir oyun.