Networkdry Kuru Temizleme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Networkdry Kuru Temizleme uygulamasını kullanarak halılarınızı ve kuru temizleme yapılacak kıyafetlerinizi kapıdan teslim edebiliyorsunuz.

Networkdry Kuru Temizleme uygulaması ile Android cihazlarınız üzerinden halı yıkama ve kuru temizleme hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Halı yıkama, kuru temizleme, gelinlik, abiye, yorgan ve benzer ev tekstili ürünlerini kapınızdan teslim alarak gerekli işlemleri uygulayan ve sizleri büyük bir yükten kurtaran Networkdry Kuru Temizleme uygulaması ile siparişlerinizin 5 saat içerisinde kapınızdan alınmasını sağlayabilirsiniz. Haftanın her günü ve her saatte sipariş verebileceğiniz uygulamada kredi kartı veya kapıda ödeme seçeneklerinden de yararlanabiliyorsunuz.

Kuru temizleme gerektiren eşyalar 24 saatte, ev tekstili ürünleri 72 saatte, halı yıkama ve teslimatı da 7 gün süren Networkdry Kuru Temizleme uygulamasında, teslim alma ve teslim etme tarihlerini ve saatlerini kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Türkiye’nin birçok noktasında hizmet veren Networkdry Kuru Temizleme uygulamasıyla siz de ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • Kredi kartı veya kapıda ödeme seçeneği
  • 7/24 hizmet imkanı
  • Siparişlerinizi 5 saat içerisinde kapınızdan teslim alma
  • İndirimli alışveriş seçeneği
  •  
Volkan Yılmaz

Networkdry Kuru Temizleme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
56.2 MB DOSYA BOYUTU

Networkdry Kuru Temizleme uygulaması üzerinden kuru temizleme ve halı yıkama hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Kuru temizleme ve halı yıkama gibi ihtiyaçlarınız için online hizmet veren Networkdry Kuru Temizleme uygulamasını iOS cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

7 gün 24 saat hizmet veren Networkdry Kuru Temizleme uygulaması ile halı yıkama, kuru temizleme ve özel işlem gerektiren gelinlik, yorgan ve abiye gibi ürünlerinizi kapıdan teslim edebiliyorsunuz. Siparişinizi oluşturduktan sonra 5 saat içerisinde ürünlerinizi teslim edebileceğiniz uygulamada, ürünün cinsine göre belirlenen teslim sürelerinde tekrar kapıdan teslim alabiliyorsunuz. Halı yıkama ve teslimatı 7 gün, kuru temizleme 24 saat ve özel işlem gerektiren ürünleri 72 saatte kapınıza getiren Networkdry Kuru Temizleme uygulamasında, ödemelerinizi kapıda ödeme veya kredi kartı seçenekleriyle gerçekleştirebilirsiniz.

Siparişlerinizin teslim alınma ve teslim edilme tarihleriyle birlikte saatlerini de seçebilmenize olanak sağlayan Networkdry Kuru Temizleme uygulamasında, NClub üyeliğinizi kullanarak yüzde 50 indirimden faydalanabilirsiniz. Türkiye’nin birçok noktasında kullanabileceğiniz Networkdry Kuru Temizleme uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Temiz

    Kıyafetlerinizi ve diğer tekstil ürünlerinizi kuru temizlemeye vermek istiyorsanız, Temiz uygulamasından sipariş verebilirsiniz.
  • Nadir Döviz

    Döviz ve altın fiyatlarını Nadir Döviz uygulaması üzerinden takip edebilmeniz mümkün.
  • MAX Cleaner

    Akıllı telefonlarınızda gereksiz dosyaları temizlemek ve depolama alanınızı boşaltmak istiyorsanız, MAX Cleaner uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Super Speed Cleaner

    Super Speed Cleaner uygulamasını kullanarak akıllı telefonlarınızın önbelleğini temizleyebilirsiniz.
  • NoxCleaner

    NoxCleaner uygulaması ile Android cihazlarınızdaki gereksiz dosyaları temizleyerek performans artışı sağlayabilirsiniz.
  • Phone Booster Cache Clean

    Phone Booster Cache Clean uygulaması ile gereksiz dosyaları temizleyebiliyorsunuz.
  • JunkPal APK

    Telefonunuzdaki gereksiz dosyaları silmek istiyorsanız, JunkPal APK tam size göre bir seçim olabilir.
  • Total Phone Cleaner

    Total Phone Cleaner uygulaması ile telefonunuzda gereksiz yer kaplayan dosyaları temizleyebilirsiniz.