New Alice's Mad Tea Party

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Macera dolu bir orman yolculuğuna çıkarak çılgın partiler düzenleyeceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Macera dolu bir serüvene atılarak rengarenk çiçeklerle donatılmış eşsiz bahçelerde dolaşacağınız ve çılgın çay partileri düzenleyebileceğiniz benzersiz mekanlar tasarlayacağınız New Alice's Mad Tea Party, simülasyon oyunları arasında yerini alan ve ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafik tasarımı ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, ormanlık bir arazide dolaşarak çeşitli görevler üstlenmek ve kendi bahçenizi tasarlamaktır. Birbirinden sevimli evcil hayvanlarınız ve onlarca arkadaşınızla birlikte eğlenceli anlar geçirebilir ve çılgın partiler verebilirsiniz.

Bahçenize ektiğiniz çeşitli meyvelerden yararlanarak lezzetli tatlılar yapabilir ve arkadaşlarınıza ikram edebilirsiniz.

Oyunda, ormanın ortasına inşa edeceğiniz bahçenizi süslemek için kullanabileceğiniz yüzlerce malzeme ve sayısız çiçek yer almaktadır. Ayrıca bahçenizde yetiştireceğiniz onlarca farklı meyve ve sebze türü bulunmaktadır.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz ve bağımlısı olacağınız New Alice's Mad Tea Party, 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan sürükleyici bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

New Alice's Mad Tea Party

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
91.7 MB DOSYA BOYUTU

Macera dolu bir orman yolculuğuna çıkarak çılgın partiler düzenleyeceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Çılgın çay partileri verebileceğiniz eşsiz bir mekan tasarlamak için macera dolu bir serüvene atılacağınız ve kendi bölgenizi inşa ederek evcil hayvanlar besleyeceğiniz New Alice's Mad Tea Party, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen sürükleyici bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim kazandıran bu oyunda amaç, arkadaşlarınızla ve sevimli evcil hayvanlarınızla çılgın çay partileri düzenleyebileceğiniz eşsiz bir mekan tasarlamak ve çeşitli görevler üstlenerek ormanda macera dolu bir serüven yaşamaktır.

Oyunda ormanlık bir arazide rengarenk çiçeklerin içinde sıfırdan inşa edebileceğiniz eşsiz mekanlar ve bahçeler yer almaktadır. Ayrıca birbirinden sevimli onlarca evcil hayvan ve arkadaşlık yapacağınız birçok farklı karakter bulunmaktadır.

Mobil platformda simülasyon oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyuncuların hizmetine açılan New Alice's Mad Tea Party ile sizde çılgın çay partileri vereceğiniz eşsiz bahçeler tasarlayabilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • A Tavern For Tea

    Görsellerden yola çıkarak bir dizi görevi yerine getirmek için zamanla yarışacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Wild West: New Frontier

    Gerçekçi bir çiftçilik oyunu oynayacağız.
  • Los Angeles Stories Mad City Clash Crime 2018

    Şehri yerle bir edeceğiz.
  • Mad Gorilla Rampage: City Smasher 3D

    Dev gorilimiz ile şehri alt üst edeceğiz.
  • Bridge Another World Alice in Shadowland

    Gizemli bir dünyada yolculuk yaparak kayıp eşyalardaki sırları açığa çıkarabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Crown of Mad City

    Kısa Açıklaması: Suçlularla mücadele edeceğiz.
  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.
  • Bingo Party

    Mobil platformda tombala oynayacağız.