Next Glass

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Next Glass uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan hangi içeceklerin damak tadınıza uyduğunu kolayca keşfedebilirsiniz.

Next Glass uygulaması, tükettiği içeceklerin ne kadar iyi olduğu konusuna değer veren kullanıcıların Android cihazlarında ücretsiz olarak kullanabilecekleri kullanımı kolay uygulamalar arasında yer alıyor ve böylelikle her zaman en kendinize en uygun içecekleri keşfetmenize imkan tanıyor.

Uygulamanın içerisinde yer alan araçları kullanarak tükettiğiniz bira veya şarapları puanlandırabiliyor, verilen puanlara göre uygulamanın sizin damak tadınızı öğrenmesine imkan tanıyorsunuz. Daha sonra belirlenen damak tadı puanlamasına göre uygulama size keyif alabileceğiniz bira ve şarapları önermeye başlıyor. Bu sayede bir daha hoşunuza gitmeme ihtimali olan alkollü içecekleri içmek yerine sadece seveceklerinize yönelebiliyorsunuz.

Önerilerin yanında, o an denemek istediğiniz bir ürünü direkt olarak aratma ve sizinle olan ilişkisini görme şansınız da mevcut. Bu sayede hemen siparişinizden önce karar değişikliğine gitmeyi de başarabiliyorsunuz. Uygulamada dostlarınızı takip etmek de mümkün olduğu için kimlerin sizinle benzer damak tatlarına sahip olduğunu keşfetmeniz de mümkün.

Eğer içecek tercihlerinizi sosyal ağlardan paylaşmak isterseniz kullanabileceğiniz paylaşım butonları da yine uygulama içerisinde mevcut. Her bir şişeye ait içerik, şeker, kalori değerlerini keşfedebilmeniz ise bilhassa formuna dikkat edenlerin hoşuna gidecektir.

Sık sık alkollü içeceklerin tadından memnun olmuyorsanız en doğru tercihleri bulmak için göz atmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Next Glass

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Next Glass uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kendinize uygun içecekleri keşfedebilirsiniz.

Next Glass uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının cihazlarında ücretsiz olarak kullanabilecekleri bir şarap tadım önerisi uygulaması diyebilirim. Bu şekilde tanımlayınca biraz kafa karıştırıcı olduğunu belirtmek gerek, dolayısıyla dilerseniz hemen uygulamanın gerçekleştirdiği işlemlere kısaca bir göz atalım.

Uygulamayı kullandığınızda, herhangi bir bira yahut şarabı tükettikten sonra o ürünü puanlamanız ve görüşlerinizi belirtmeniz gerekiyor. Belirttiğiniz bilgiler bir süre sonra uygulamanın sizin damak tadınızı anlamasını sağlıyor ve gelecekte hangilerini tüketebileceğinizi size önermeye başlıyor. Dolayısıyla kesinlikle seveceğiniz içecekleri tüketmeniz için gerekli tüm bilgiler sağlanmış oluyor.

Tabii ki elinize herhangi bir bira veya şarap geçtiğinde bunun sizin damak tadınızla ne kadar ilgili olduğunu tespit edebilmeniz için gerekli puanlama sistemi de yine Next Glass içerisinde mevcut. Uygulama içerisinde arkadaş takip etme ve takip edilme özellikleri de bulunduğu için dostlarınızın hangi ürünleri tüketmekten keyif aldıklarını, hatta size yakın damak tadı olanları da keşfedebiliyorsunuz.

Ürünlerin kalori düzeyleri, şeker içerikleri, alkol seviyeleri gibi konularda fikirler edinmek, böylece daha bilinçli bir şekilde alkollü ürünleri tüketmek de uygulama vasıtasıyla mümkün hale geliyor. Dilerseniz beğendiğiniz ürünleri sosyal ağ hesaplarınız üzerinden de paylaşabiliyorsunuz.

Sık sık içecek yorumları belirtmek, en iyi içecekleri tespit etmek ve tüketmek isteyenler kullanımı kolay ve gelişmiş bu uygulamaya göz atmalılar.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.