NIGHTBIRD TRIGGER X

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Popüler aksiyon oyunu Nightbird Trigger X ile rakiplerinizden kaçarken mücevherlere ateş edin.

Anlaşılması kolay olan ve basit bir arka plan hikayesinin üstüne kurulu bir oyun olarak oyunseverlere sunulan Nightbird Trigger X, sizi kovalayan bir adamdan kaçmanızı istiyor. Peşinizden gelen düşmanı alt etmek için ise haritaya serpiştirilmiş mücevherleri ateş ederek yok etmeniz gerekiyor. Böylece rakibinizin gücü ve uzandığı alan azalıyor.

Kendine has grafikleri olan oyun, dünya dışı bir izlenim yaratıyor. Sade bir tasarım olsa da oyunun sahip olduğu animasyonlar oldukça başarılı. 2 boyutlu bir başık açısına uzandığınızda kusursuz geçişler yakalamanız mümkün.

Zamanlama ve ateş etme dinamikleri üzerine kurulu olan oyun, grafikleri makyajlanmış bir çerezlik oyun izlenimini kısa bir süre içerisinde kapmanıza neden oluyor. Bölüm bölüm farklı meydan okumalarla karşılaşırken aslında yapmış olduğunuz iş, yeni oda içerisinde bulunan farklı objelere ateş etmek. Metal Gear Solid'in VR Training bölümlerinden esinlenerek yapılan görsellik oynanabilirliğe ne yazık ki katılamamış.

Uzun vadeli bir oyun deneyiminden sonra Nightbird Trigger X, sürekli aynı işlemi tekrarlıyormuşsunuz hissiyatını verebileceği için sıkıcı gelebilir. Oyun ritminizi değiştirecek en büyük etken muhtemelen düzensiz gelişen zorluk seviyesi olacaktır. Arka arkaya geçtiğiniz kolay bölümlerin arasına oldukça zor örnekler serpiştirilmiş durumda. En büyük artı puan elbette oyunun ücretsiz olması, ancak uygulama içi satın alma ile sonraki bölümleri açmanız da söz konusu.

Alper Çetiner

NIGHTBIRD TRIGGER X

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Popüler aksiyon oyunu Nightbird Trigger X ile rakiplerinizden kaçarken mücevherlere ateş edin.

Görür görmez yapmanız gerekenleri anlayacağınız olan Nightbird Trigger X isimli oyunda arka planı zenginleştirmek amacıyla yerleştirilmiş olan bir hikaye var. Peşinizi kovalayanlar var ve sizin de tehlikeden olabildiğince hızlı kaçmanız gerekiyor. Düşmanınızdan bir adım öne geçebilmek için ise o an bulunduğunuz ortamdaki mücevherlere ateş etmeniz gerekiyor. Böylece peşinizde olanların uzandıkları mesafeleri ve gücü azalıyor ve siz yeni bir seviyede farklı bir macera adım atıyorsunuz.

Kendine özgü görselliğiyle bilim-kurgu dünyasındaymışsınız gibi bir hava yaratan oyun oldukça sade olan grafiklere güzel animasyonlar eklemeyi başarmış. Özellikle 2 boyutlu olan sekanslarda bu geçişi kusursuz bir şekilde gözlemleyebiliyrsunuz.

Doğru zamanda doğru yere ateş etmeniz gereken oyunda grafikler oldukça iyi makyajlanmış olsa da kısa bir süre içerisinde çerezlik bir oyun oynadığınızın farkına varacaksınız. Bölümden bölüme geçişlerin olduğu Nightbird Trigger X'te nereye giderseniz gidin, yaklaşık olarak aynı şeyi tekrar tekrar yaptığınızı fark etmeniz çok uzun sürmeyecektir. Bu alışkanlıkları bozan tek şey araya serpiştirilmiş olan daha zor bölümler. Aslında zorlanmadığınız bölümlerin arasına yerleştirilmiş meydan okumalı bölümler oyun ritminizi tekrar yükseltebiliyor.

Metal Gear Solid'in sevilen VR Training bölümlerini andıran görsellikler olsa da oyun olarak aynı kalitenin yakalanmış olduğunu iddia etmek güç. En büyük koz elbette oyunun ücretsiz olması, ancak uygulama içi satın alma ile size birkaç ek bölümün sunulduğunu da belirtelim.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Trigger Apocalypse

    Zombie Trigger Apocalypse, görev odaklı ilerlediğiniz zombi temalı FPS oyunu.
  • Dead Trigger 2

    Dead Trigger 2 daha da gelişmiş bir zombi tecrübesi yaşatıyor
  • Trigger

    Trigger, Android telefonlarınıza belirli görevler atayarak günlük rutin olarak yaptığınız işlemleri otomatikleştirebileceğiniz yararlı ve kullanışlı bir uygulamadır.
  • Trigger On The Road

    Trigger On The Road, dünya çapında 5 milyondan fazla oyuncusu bulunan maceralı sürüş oyunudur.
  • Trigger Zombie Waves Strike 3D

    Trigger Zombie Waves Strike 3D heyecan dolu bir FPS oyunudur
  • Johnny Trigger: Sniper

    Johnny Trigger efsanesi artık sniper olarak yoluna devam ediyor.
  • Dead Trigger

    Heyecan dolu bir oyun olan Dead Trigger sayesinde Android cihazınız tam bir oyun konsoluna dönüşecek.
  • Trigger Down

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon oyunudur.