Nikola Tesla

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,371 TOPLAM İNDİRME

Nikola Tesla kitabını indirerek tarihe yön veren önemli karakterlerden biri hakkında detaylı ve çok fazla bilinmeyen detaylara ulaşabilirsiniz.

Tarihe yön veren karakterler arasında yer alan Nikola Tesla, elde ettiği başarılara ve insanlık açısından imza attığı önemli buluşlara rağmen daima arkaplanda kaldı.

Bu karakterin icat ettiği birçok makine ve buluş bugün hala kullanılan cihazlar arasında yer alıyor. Tarihin perdeleri arkasında kalmış bu karakter hakkında daha fazla bilgi toplamak istiyorsanız Nikola Tesla: Imagination and the Man That Invented the 20th Century isimli bu kitabı mutlaka okumalısınız.

Kitap 34 sayfadan oluşmakta. Tablet, akıllı telefon ve e-Okuyucular üzerinde sorunsuz bir şekilde çalışan bu kitabu cihazınıza indirdikten sonra istediğiniz yer okuyabilirsiniz. Evde, ofiste, okulda, otobüste veya herhangi bir kafede kahvenizi içerken bilim ve teknoloji alanına yön veren Nikola Tesla'yı daha yakından tanıma şansına sahip olabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tesla

    Tesla mobil uygulaması üzerinden Tesla araç ve Powerwall pil sahipleri birçok uzaktan kontrol fonksiyonunu yerine getirebilir.
  • Tesla Tubes

    Tesla Tubes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulamca oyunudur
  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • TeacherKit

    TeacherKit uygulamasını kullanarak, sınıflarınızı ve öğrencilerinizi kolayca organize edebilirsiniz.