Nimble Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Nimble Jump 8 bit grafiklere sahip bir mobil platform oyunudur

Nimble Jump eğer retro tarza sahip minimal oyunları seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir platform oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Nimble Jump'ta bizi zolu bir duvara tırmanma macerası bekliyor. Oyunda temel olarak düz duvarlara tırmanarak en yüksek noktaya ulaşmaya çalışıyoruz; fakat bu işi gerçekleştirebilmek için duvarlardaki dev testerelere dikkat etmemiz gerekiyor. Çıktığımız bu ölümcül tırmanma macerasında reflekslerimizi etkili bir şekilde kullanmamız gerekiyor; yoksa dilimlenmiş salama dönüyoruz.

Sevimli 8 bit grafiklere sahip olan Nimble Jump'da farklı kahramanlara yer veriliyor ve oyunu bu farklı kahramanlarla oynayabiliyoruz. Ayrıca oyun içerisinde bize kendi piksel kahramanlarımızı da yaratma imkanı verilmekte. Oyunda başarı yakaladıkça 40 farklı kahramanın kilidini açabilmekteyiz. Basit bir şekilde oynanabilen Nimble Jump size heyecan verici bir oyun deneyimi yaşatıyor.

Can Erdil Şentürk

Nimble Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
24.8 MB DOSYA BOYUTU

Nimble Jump basit ve eğlenceli bir mobil beceri oyunudur

Nimble Jump reflekslerinizi sınayan basit ve heyecanlı bir oyun yapısına sahip olan bir platform oyunu olarak özetlenebilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabeltlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Nimble Jump'ta düz duvarlara tırmanmaya çalışıyoruz ve bu işi yaparken de büyük keyif alıyoruz. Oyunda temel amacımız ekranın sağındaki ve solundaki duvarlara tırmanmaya devam ederek en yüksek noktaya ulaşıp en yüksek puanı yakalamak. Fakat bu işi gerçekleştirebilmemiz için duvarlardaki keskin testerelere takılmamamız gerekiyor. Testerelerin üzerinden atlayarak ve karşı duvarlara zıplayarak tırmanmaya devam edebiliyoruz.

Nimble Jump'da 40 farklı kahramanın kilidini açabiliyoruz. Eğer bu kahramanlar size hitap etmezse kendi piksek kahramanınızı oyun içerisindeki editörü kullanarak yaratabilmeniz de mümkün. 8 bitli grafiklere sahip olan Nimble Jump, klasik platform oyunlarındaki eğlenceyi dikey ekran yapıısıyla birleştiriyor. Oyun kısa bir sürenin ardından bağımlılık yapmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NIMBLE BIRDS: Crazy Hardest Game

    NIMBLE BIRDS: Crazy Hardest Game, Android akıllı telefonlarınız ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Jump Jump Ninja

    Jump Jump Ninja, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz aksiyon dolu bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Jelly Jump

    Jelly Jump kaliteli görselleriyle dikkat çeken bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Jump

    Jump keyifli bir beceri oyunu arayanların gözardı etmemesi gereken seçeneklerden biri.
  • Jump Car

    Jump Car, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Dragon Jump

    Dragon Jump, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Caveman Jump

    Caveman Jump, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.