Nimet Abla

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME

Nimet Abla uygulamasıyla Android cihazlarınızdan Milli Piyango bileti satın alabilirsiniz.

Türkiye’nin şanslı milli piyango bayisi olarak bilinen Nimet Abla, Android cihazlarınız üzerinden Milli Piyango bileti alabilmenizi sağlıyor.

Bugüne kadar onlarca kişiyi zengin eden ve namı tüm ülkeye yayılan Nimet Abla bayisi, özellikle yılbaşı biletleri satışa çıktığında yoğun bir kalabalığı ağırlıyor. Belki çıkar umuduyla bayinin önünde uzayıp giden bir kuyruk oluşturan insanların, sıra beklemeden bilet alabilmesi için Nimet Abla mobil uygulaması da hizmete sunulmuş.

Uygulamaya üye olduktan sonra tam, yarım veya çeyrek bilet satın alabileceğiniz uygulamada ikramiye planını da inceleyebiliyorsunuz. Daha önce satın almış olduğunuz biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını da öğrenebileceğiniz Nimet Abla uygulamasında bilet arşivi bölümünü de inceleyebiliyorsunuz. Nimet Abla bayisi hakkında bilgi de edinebileceğiniz uygulamada merak ettiklerinizi Yardım bölümünden öğrenebilir ya da İletişim bölümünden sorabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Nimet Abla

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
148 TOPLAM İNDİRME
2.5 MB DOSYA BOYUTU

Nimet Abla uygulaması sıra beklemeden online Milli Piyango bileti satın almanızı sağlıyor.

Milli Piyango biletlerinizi sıra beklemeden almak istiyorsanız, Nimet Abla uygulamasını iOS cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

1928 yılında temelleri atılan ve birçok kişiyi zengin etmesiyle namı Avrupa’ya kadar yayılan Nimet Abla bayisi, müşterilerinin sıra beklemeden hızlı ve kolay bir şekilde bilet alabilmesi için mobil uygulama desteği de sunuyor. Nimet Abla bayisi önünde uzayıp giden ve saatlerce sıra beklemenize neden olan kuyrukta beklemek istemiyorsanız, mobil cihazlarınız üzerinden de Milli Piyango biletlerinizi satın alabilirsiniz.

Tam, Çeyrek ya da Yarım bilet seçeneklerinden istediğinizi seçerek hızlı ve güvenli bir şekilde bilet satın alabileceğiniz uygulamada, önceden almış olduğunuz biletlerinizi de çekiliş sonuçları bölümünden sorgulatabiliyorsunuz. İkramiye planı ve bilet arşivi bölümlerini de hizmetinize sunan Nimet Abla uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • Online bilet satın alma
  • Çekiliş sonuçları
  • İkramiye planı
  • Bilet arşivleri
Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Binnaz Abla

    Türk kahvenizi içtikten sonra falınıza bakacak birileri yoksa Binnaz Abla size Android cihazlarınız sayesinde fal bakabilir.
  • Derya Abla Kahve Falı

    Derya Abla Kahve Falı ile kahve falınıza baktırabilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
  • Faljı

    Derya Abla'dan yeni kahve falı uygulaması
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.