Nindash: Skull Valley

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

Hayatta kalmak istiyorsanız reflekslerinizi coşturmalısınız.

Nindash: Skull Valley, son derece seri dövüşen genç ninjaları kontrol ettiğimiz arcade türünde süper eğlenceli bir oyun. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan ninja oyununda 100’e yakın bölüm boyunca farklı türde iskeletlerle kapışıyoruz. Üzerimize gelen orduyu tek başımıza alt etmek zorundayız.

iOS’un ardından Android platformuna çıkış yapan ninja oyununda tempo hiç düşmüyor. Kafatası vadisi denilen bir yerdeyiz. Etrafımızı iskeletler sarmış durumda. İskelet ordusuyla başa çıkmak yeterince zorken bir de devasa büyüklükte ve süper güçlere sahip türlerle karşılaşıyoruz. İşin kötüsü bu savaşta tek başımızayız ve silah olarak sadece kılıçlarımız var. Neyse ki; diğer ninjalardan çok daha hızlı hareket etme yeteneğimiz var. Kombolar bizim için normal hareketler.

Dikey yönde oynanış sunan ninja oyununda reflekslerinizi öne çıkarmalısınız. Ne kadar seri olursanız o kadar uzun süre hayatta kalır ve etrafınızı saran düşmanları o kadar hızlı bitirip sonraki bölüme geçersiniz.

Erkan Calp

Nindash: Skull Valley

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
317 MB DOSYA BOYUTU

İskelet ordusunu yok edin.

Nindash: Skull Valley, iPhone ve iPad’de oynanabilir arcade türünde ninja oyunu. İskelet ordusunu yok etmek zorunda olan bir ninjanın yerine geçtiğiniz oyunda tempo hiç düşmüyor. Aksiyon yüklü reflekslerinizi de gösterebileceğiniz eğlence dolu bu ninja oyununu kesinlikle oynamanızı isterim.

İlk önce iOS platformunda indirilebilir olan ücretsiz ninja oyunu, şimdiye kadar oynadıklarım arasında en bağlayanı oldu. Dikey yönde oynanış sunan yapımda sürekli hareket halindesiniz. Kafatası vadisinde iskeletlerden dev yaratıklara, uzaylılardan patlayan fıçılara birçok engel karşınıza çıkıyor. Ninjaların kullandığı tüm silahlara sahipsiniz ancak yeterince hızlı olmazsanız hayatta kalma şansınız yok.

Nindash: Skull Valley Özellikleri:

  • Basit ve sezgisel oynanış
  • İskelet ordusuyla savaşmaya dayalı 90’dan fazla bölüm
  • Bölüm sonlarında çıkan yaratıklar
  • Kilidi açılabilir ve toplanabilir 30’dan fazla ninja görünümü
  • Sıralamaya girme mücadelesi

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ninja Scroller - The Awakening

    Hızla yayılan orduyu durdurabilecek tek ninjasınız.
  • Ninja Dash - Ronin Jump RPG

    HD grafikler, sesler, boss mücadeleleri ile eşsiz hack & slash aksiyonu
  • LEGO NINJAGO: Ride Ninja

    Ninja oyunuyla arcade yarış oyununu harmanlayan eğlenceli bir yapım
  • Ninja Girl: RPG Defense

    Göze oldukça sevimli gelen Ninja Girl: RPG Defense, arcade shooter unsurlarını birleştiren ve RPG dinamiklerine sahip olan bir aksiyon ve beceri oyunu.
  • Ninja’s Creed APK

    Ninja dünyasını Android platformu oyuncularına sunan Ninja’s Creed APK ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.
  • Ninja Arashi APK

    Ninja Arashi APK Android ninja oyunları arasında oldukça popüler. Platform ve RPG öğelerini barındıran ninja oyunu karanlık temasıyla dikkat çekiyor.
  • Shuriken Master

    Ninja baykuşun kaderi sizin elinizde!
  • Ninja Warrior: Revenge

    Ninja Warrior: Revenge, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon yüklü ninja oyunu.