Ninni Makinesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
634 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

Ninni Makinesi, bebeklere özel ninniler, rahatlatıcı melodiler içeren bir Android uygulaması.

Ninni Makinesi, bebeklerin ortak problemi olan hemen uykuya dalamamaları sorununa çözüm getiren Android uygulamaları arasında. Adından da tahmin edeceğiniz üzere bebeklere özel hazırlanmış, mışıl mışıl yatmalarına yardımcı olan birbirinden güzel ninnilerin toplandığı bir uygulama ve tüm ninniler ücretsiz olarak sunuluyor.

Kolik rahatsızlığı olan veya uyumayarak size zor anlar yaşatan bebeğiniz için seçebileceğiniz bir uygulama. Hem gündüz hem de gece uyuyarak ebeveynlerine uykusuz saatler yaşatan bebeklerin yatmasına yardımcı olan birçok ninninin yanı sıra rahatlatıcı melodiler içeriyor. Profilo’nun ev aletlerinin sesine de uygulamada yer verilmesi oldukça ilginç olmuş.

Uygulamanın biten ninninin otomatik olarak yeniden başlamaması, arka planda çalmayı desteklememesi, ninni sayısının biraz az olması gibi ufak eksiklikler mevcut ancak kesinlikle çok faydalı bir uygulama.

Erkan Calp

Ninni Makinesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
164 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Ninni Makinesi, bebek ninnilerini ücretsiz indirip dinleyebileceğiniz bir uygulama.

Ninni Makinesi, gece – gündüz ne zaman uyayacakları belli olmayan ebeveynlere tatlı uykusuzluk yaşatan bebeklere özel hazırlanmış mobil uygulamalar arasında. Bebeklerin gözlerini kapatıp mışıl mışıl yatmalarına yardımcı olan ninniler, rahatlatıcı melodiler içeren uygulamada ninnileri ücretsiz olarak dinleyip indirebiliyorsunuz.

Hemen uykuya dalamayan bebekler için geliştirilen uygulama Profilo’nun imzasını taşımasıyla benzerlerinden biraz farklı. Ninni ve melodilerin yanı sıra çamaşır makinesi, şarjlı el süpürgesi, elektrikli süpürge, bulaşık makinesi gibi ev aletlerinin sesi de ninni olarak eklenmiş.

Uygulamanın oldukça sade tasarlandığı, kolay kullanılabilir olduğunu söyleyebilirim. Profilo aletlerinin sesleri, ninniler ve rahatlatan melodiler ayrı olarak yer alıyor. Yalnız ninnilerde yenileme seçeneğinin olmaması büyük eksiklik. Ninni bittiğinde baştan açmak durumunda kalıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lullabies

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ninni uygulamasıdır.
  • My baby music boxes

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir ninni uygulamasıdır.
  • Ninniler

    Ninniler, çocuklarınızı kolayca uyutmanızı sağlayacak olan ücretsiz ve kullanımı kolay bir Android ninni uygulamasıdır.
  • NinniPark

    Ninni Parkı uygulamasında bebeğinizin rahatlamasını ve kolayca uyumasını sağlayacak ninnileri dinleyebilirsiniz.
  • Hesap Makinesi+

    Hesap Makinesi+, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir hesap makinesi uygulamasıdır.
  • HiEdu Bilimsel Hesap Makinesi

    HiEdu Bilimsel Hesap Makinesi uygulaması ile zorlu hesapların üstesinden gelebilirsiniz.
  • Sesli Hesap Makinesi

    Android için sesli hesap makinesi uygulaması sayesinde profesyonel bir hesap makinesi ile yapabileceğiniz tüm işlemleri, sesli komutlar vererek yapabilirsiniz.
  • Kelime Makinesi

    Kelime Makinesi, kelime oyunu oynarken kelime üretmekte zorlanırsanız ya da oyun kilitlenirse sizin yerinize kelime üreten bir Android uygulaması.