Nöbetçi Eczane

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME
3.7 MB DOSYA BOYUTU

Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneleri görmek için Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanabilirsiniz.

Nöbetçi Eczane uygulamasıyla Android cihazlarınızdan Türkiye’nin her şehrindeki nöbetçi eczanelerin listesine anında ulaşabilirsiniz.

Eczanelerin çalışma saatleri dışındaki zamanlarda, hastaların işini kolaylaştırmak adına nöbetçi eczane sistemi aktif olarak işliyor. Bu eczanelerin listesine internet üzerinden erişebiliyorsunuz, Nöbetçi Eczane uygulamasıyla ise daha kolay bir şekilde erişebilmeniz mümkün. Türkiye’nin 81 ilinde ve Kuzey Kıbrıs’taki nöbetçi eczanelerin detaylarına ulaşabileceğiniz uygulamada harita üzerinden konum görüntüleyebilirsiniz.

Nöbetçi eczanelerin adresi, telefonu ve diğer bilgilerine de ulaşabilme imkanı sunan uygulamada Dün, Bugün ve Yarın sekmelerini kullanarak 3 günlük nöbetçi eczane listesini görebilmeniz mümkün hale getirilmiş. Eczanelerin normal çalışma saatlerini de görebileceğiniz Nöbetçi Eczane uygulamasında, ilgili konumlara yol tarifi alabileceğiniz gibi Telefon butonunu kullanarak çağrı yapabiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

Nöbetçi Eczane

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
37.1 MB DOSYA BOYUTU

Nöbetçi Eczane uygulamasında dilediğiniz şehir ve ilçedeki nöbetçi eczaneleri görüntüleyebilirsiniz.

Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanarak iOS cihazlarınızdan nöbetçi eczanelerin bilgilerine ulaşabilirsiniz.

İlaç vb. tıbbi malzemelere ihtiyaç duyduğunuzda eczanelerin çalışma saatleri dışındaki bir zaman dilimine denk geldiyseniz, nöbetçi eczaneleri aramanız gerekiyor. Bulunduğunuz şehirdeki nöbetçi eczaneleri bulmak için kullanabileceğiniz Nöbetçi Eczane uygulamasında, soldaki menüden bulunduğunuz şehri seçtikten sonra ilçelere göre tüm nöbetçi eczaneleri görüntüleyebiliyorsunuz. Bunun yanında, cihazınızın konum özelliğini etkinleştirdikten sonra En Yakın Nöbetçi Eczane seçeneğiyle yakınınızdaki eczaneleri de görebilirsiniz.

Eczanelerin isimleri, adresi ve telefon bilgilerinin yanında çalışma saatlerini de görebileceğiniz Nöbetçi Eczane uygulamasında harita üzerinden de konumunu görüntüleyebiliyorsunuz. İlgili eczaneye yol tarifi de alabileceğiniz uygulamada, tek tuşla eczaneyi arayabilmeniz de mümkün. iPhone ve iPad için sunulan Nöbetçi Eczane uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nöbetçi Eczane APK

    Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanarak size en yakın nöbetçi eczanelerin bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  • Nobetci Eczane Bul

    Nöbetçi Eczane Bul uygulaması ile Android mobil cihazlarınızdan kolayca açık olan eczaneleri bulabiliyorsunuz.
  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • Eczanem Nerede

    Eczanem Nerede İndir (Android Uygulaması): Eczanem Nerede mobil uygulaması ile yakındaki eczaneleri aramak, Nöbetçi eczaneleri bulmak çok kolay.
  • pratiKOAH

    pratiKOAH uygulaması ölümcül bir hastalık olan KOAH için bilgilendirici içerikler sunuyor.
  • iCare İşitme Testi

    iCare İşitme Testi uygulamasını kullanarak kulaklarınızın iyi duyup duymadığını kontrol edebilirsiniz.
  • Denetle

    Denetle uygulaması üzerinden, gıda konusunda sağlığı tehdit eden durumları bildirebilir ve gerekenin yapılmasını sağlayabilirsiniz.
  • Rise Up

    Yeme alışkanlıklarınızı takip etmek ve kontrol altında tutmak için Rise Up uygulamasını kullanabilirsiniz.