Noble Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Noble Run, refleksleri test eden arcade oyunlar arasında en zoru.

Noble Run, reflekslerinizi test edebileceğiniz mobil oyunlar arasında. Android platformuna ücretsiz çıkış yapan arcade oyunda engellerden kaçarak mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Her bölümü ayrı hazırlanan oyunun zorluğunu başlangıçta deneyimliyorsunuz.

Görsel açıdan beklentileri düşürüp oynanışa odaklanmanızı istediğim eğlence dozu yüksek Android oyunlardan biri Noble Run. Dikey oynanış sunan oyunda amaç; kontrolünüzde olan objeyi engellere takılmadan ilerletmek. Kimi zaman engeller arasında geçerek, kimi zaman yana kayarak, kimi zaman da engelin üstünden atlayarak olmadık zamanda çıkan tuzakları atlatmaya çalışıyorsunuz. Öğretici bölümde karşılaşacağınız tüm engelleri nasıl geçeceğiniz uygulamalı olarak gösteriliyor. Biraz oynadıktan sonra tabii ki yardımcılar kapatılıyor.

Erkan Calp

Noble Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
98 MB DOSYA BOYUTU

Noble Run, iPhone ve iPad'de oynanabilen refleks geliştirme amaçlı arcade oyunu.

Noble Run, refleksleri test eden mobil oyunlar arasında en zorlu oynanış sunanlardan biri. Tüm odağınızı ekrana vermenizi isteyen oyun, arcade türünde ve hayatta kalma üzerine. iOS platformuna da ücretsiz gelen arcade oyunda ansızın çıkan tuzaklara takılmadan bölüm sonunu görmek için uğraş veriyorsunuz.

Görsel efektlerle süslenmiş karanlık temalı süper zor olmasına karşın bağımlılık yapan bir refleks oyunu Noble Run. Dikey yönde, durmadan yol aldığınız oyunda karşınıza çıkan engelleri aşmak için yana kayma, üzerinden atlama, arasından geçme gibi basit ancak etkili hareketler yapıyorsunuz. Sadece sizin geçebileceğiniz büyüklükte boşluklardan sızarak ilerliyorsunuz. Hata yapma lüksünüz yok.

Öğretici bölümle başlayan, kolaydan zora doğru ilerleyen, her bölümünde ayrı bir aksiyonun olduğu oyunda 70’e yakın engel var. Seçilebildiğiniz 6 karakter (hepsinde ayrı bir animasyon görüyorsunuz) ve engellerin farklılaştığı onlarca bölüm mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Noble Rush

    Zevkli ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu
  • Run Bird Run

    Run Bird Run, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bağımlılık yaratan bir beceri oyunu.
  • Cosmo Run

    Cosmo Run, ücretsiz olarak indirebileceğimiz sürükleyici bir beceri oyunu.
  • Ninja Run Game

    Ninja Run Game ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Road Run 2

    Road Run 2 reflekslerinizi test eden bir mobil beceri oyunudur
  • Amazing Run 3D

    Amazing Run 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunudur
  • Run Robert Run

    Run Robert Run, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, eğlenceli bir sonsuz koşu oyunu.
  • Run Run 3D

    Run Run 3D, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir sınırsız koşu oyunudur.