Noble Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu

Noble Rush, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor. Dinamikleri ve grafikleriyle dikkat çeken oyunda yüksek puanlara ulaşmak için mücadele ediyorsunuz.

Zorlu bölümleriyle dikkat çeken Noble Rush, engelleri birer birer aşıp yüksek puanlara ulaşmaya çalıştığınız bir oyundur. Görsel şölen yaşayabileceğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşmak için son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Yolunuza çıkan engellerden de kaçmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Ayrıca yolunuza çıkan altınları da toplayarak daha fazla puan kazanabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Bu tarz oyunları seven herkesin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Noble Rush sizleri bekliyor.

Noble Rush oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Noble Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
124 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz bir mobil beceri oyunu

Noble Rush, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir mobil beceri oyunudur. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Noble Rush mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olan Noble Rush, harika bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor. Dinamikleri ve grafikleriyle dikkat çeken oyunda yüksek puanlara ulaşmak için mücadele ediyorsunuz. Puanlar kazanarak arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Zorlu bölümleriyle dikkat çeken Noble Rush, aynı zamanda renkli atmosferiyle de dikkat çekiyor. Görsel şölen yaşayabileceğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşmak için son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Yolunuza çıkan engellerden de kaçmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. 

Noble Rush oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Paint Balls Rush

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Knife Rush

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Tunnel Rush

    Zorlu ve keyifli bir beceri oyunu
  • Rush

    Benzersiz roller coaster sürüşüne hazırlanın.
  • Spiral Rush: a Snake Game

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Noble Run

    Noble Run, refleksleri test eden arcade oyunlar arasında en zoru.
  • Tash n Trash Rush

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil oyun
  • Ballz Rush

    Tuğla - blok kırma oyunlarını seviyorsanız bu Android oyuna bayılacaksınız!