NOON

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

NOON, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu.

NOON, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz son derece eğlenceli fakat bir o kadar da zorlu bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda ekrandaki saatleri belirtilen noktada ekrana basarak durdurmaya çalışıyoruz.

Üreticinin "sakın cihazınızı duvara fırlatmayın" uyarısını ilk başta pek ciddiye almamıştık fakat oynadıkça anladık ki bunu yapmak bir süre sonra an meselesi haline geliyor. Oyunda son derece basit gibi görünen fakat aslında öyle olmayan bir görevi başarmak için mücadele ediyoruz. İlk başlardaki bölümler görece olarak daha kolay olsa da ilerledikçe işler değişiyor. Neyse ki ilk bölümlerde oyunun dinamiklerine ve genel atmosferine alışma imkanı yakalıyoruz.

Oyuna biraz ısındıktan sonra karşımıza epey zor görevler çıkıyor. Aynı anda birden fazla saati kontrol etmeye çalışıyoruz. Hatta bazen hareket eden saatleri kontrol etmeye çalışıyoruz. Android platformu için geliştirilen bu versiyonda bazı bölümlerde Android logosuna bile yer verilmiş. Açıkçası bu oyuncuların özel hissetmesini sağlıyor.

Beceri üzerine kurulu oyunlar hoşunuza gidiyorsa ve bu kategoride oynayabileceğiniz yüksek kaliteli bir seçenek arıyorsanız NOON tam size göre.

Emircan Erdoğan

NOON

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
6.5 MB DOSYA BOYUTU

NOON oyuncuların hız ve refleks becerilerini konuşturabilecekleri keyifli bir iOS oyunudur. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu oyundaki amacımız ekranda yer alan saatlere tıklamak. Her saat üzerinde tıklanması gereken vakti işaretli olarak taşıyor. Kadran tam o nokta üzerindeyken saate basmalıyız.

İlk başlarda kolay gibi görünse de ekranda birden fazla saat olduğu için buu yapması zaman zaman zor olabiliyor. Ekranda dört adet saat varken ve her birinin kadranı farklı konumlarda ilerliyorken vakit tam öğleni bulunca saatlere basmak ciddi bir takip yeteneği ve beceri gerektiriyor. Grafik olarak sade bir çizgide ilerleyen ve oyunseverlere göz yormayan bir tasarım sunan .NOON.‘da reklamsız görünüme geçmek için ödeme yapmak gerekiyor.

Genel olarak başarılı olarak niteleyebileceğim NOON tıpkı bir Flappy Bird ve benzerleri gibi oyuncuları sinir ederek onları bağımlı yapma stratejisini izliyor ve açıkçası başarılı da oluyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • It's high noon

    It's high noon oyununda bir şerif olarak karşınıza çıkan düşmanları vurun ve şehrinizi huzura kavuşturun.
  • High Noon 2

    High Noon 2 ilginç nişsan alma dinamiklerine sahip bir mobil FPS oyunudur
  • Noon Pacific

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir müzik uygulamasıdır.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.