Notcho

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
17.4 MB DOSYA BOYUTU

Notcho eğer iPhone X kullanıyorsanız ve telefonunuzun üst bölümündeki siyah alan keyfinizi kaçırıyorsa işinize yarayabilecek bir uygulama.

iOS 11 işletim sistemine sahip iPhone X'lar için geliştirilmiş Notcho, temel olarak iPhone X'un üst bölümündeki siyah alanı genişleterek bu bölümü siyah bir çerçeve çizgisi ile birleştiriyor. Notcho, bu işi özel duvar kağıdı ile gerçekleştiriyor. Notcho ile hazırlanan duvar kağıtlarının üst bölümlerinde iPhone X'un siyah çentiğini tamamlayacak siyah bir alan bulunuyor, bu sayede siyah çentik dikkat çekici bir detay olmaktan çıkıyor.

Notcho ile seçeceğiniz herhangi bir duvar kağıdını iPhone X'un siyah çentiği ile uyumlu hale getirebileceğiniz gibi uygulama içerisinde gelen ücretsiz duvar kağıtlarını da kullanabilirsiniz.

Notcho'nun ücretsiz sürümündeki duvar kağıtlarına watermark, yani dijital imza yerleştiriliyor. Bu watermarkı uygulama içinden ücretli yükseltme işlemi gerçekleşitirerek kaldırabilmektesiniz. Uygulama ile hazırlanan duvar kağıtları sadece ana ekran ve kilit ekranında kullanılabildiği için uygulamalara geçiş yaptığınızda iPhone X'un siyah çentiği tekrar karşınıza çıkacaktır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Notch Remover

    Notch Remover uygulaması ile iPhone X'te yer alan çentiği yok etmenizde yardımcı oluyor.
  • PerformanceTest

    PerformanceTest, iOS sistemli iPhone ve iPad için performans testi uygulaması.
  • iOS 15

    iOS 15 özelliklerini herkesten önce deneyimlemek için, iOS 15 beta sürümü iPhone'unuza indirin.
  • Genius Scan

    Genius Scan, size yardımcı olabilmek için iPhone'larınızı kapsamlı özelliklere sahip bir tarayıcıya dönüştüren ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • AirMore

    AirMore, iPhone ve iPad'lerinizi bilgisayarınıza kolayca bağlayabileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir iOS uygulaması.
  • Pushbullet

    Pushbullet, iPhone ve iPad'lerinizi bilgisayarlarınıza bağlayarak kolayca dosya, resim ve link gönderimi yapmanızı sağlayan yararlı bir iOS uygulamasıdır.
  • Fenerbahçe Yandex

    Fenerbahçe Yandex iOS uygulaması ile iPhone'unuzdan yapacağız aramayla takımınıza destek olabilirsiniz.
  • Documents by Readdle

    Documents by Readdle uygulamasıyla iOS cihazlarınızda kapsamlı bir dosya yöneticisine sahip olabilirsiniz.