Nusiki

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Nusiki, bol bol müzik dinlemeyi ve dinlediklerini paylaşarak başkalarının dinlediklerini de merak eden kullanıcılara özel geliştirilen bir Android müzik uygulaması.

Nusiki, Android telefon ve tablet sahibi olan müzik severlerin ortak bir alanda buluşarak birbirleri ile en sevdiği müzikleri paylaşamasını sağlayan bir sosyal müzik ağı uygulaması. Uygulama sayesinde hem en sevdiğniz şarkıları arkadaşlarınız ile paylaşabilir hem de takip ettiğiniz kişilerin hangi şarkıları dinlediğini görebilirsiniz.

Sosyal müzik uygulaması olmasının nedeni uygulama tıpkı sosyal medya hesaplarınızda olduğu gibi profil, beğeni, paylaşım vb. özellikler sunuyor fakat bunların hepsi müzik için geçerli. Kulak zevkine güvenerek takip edeceğiniz arkadaşlarınızın hangi şarkıları dinlediğini sormadan görebildiğiniz uygulama, kendi sevdiğiniz şarkıları da paylaşırken fotoğraf ya da mesajlar da ekleme imkanı sunuyor.

Sevdiğiniz şarkıları hem dinleyeceğiniz hem de beğenerek daha sonra adını unutsanız bile kolayca tekrar erişebileceğiniz Nusiki, müzik dinlemeyi çok sevenlerin hoşuna gidebilecek uygulamalardan bir tanesi.

Barış YANIK

Nusiki

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Nusiki, en sevdiğiniz müzikleri tanıdıklarınız ile kolayca paylaşmanızı sağlayan bir iOS sosyal müzik uygulaması.

Nusiki, müziksiz asla diyen iPhone ve iPad kullanıcılarının kesinlikle kullanması gerektiğini düşündüğüm yeni bir sosyal müzik uygulaması. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulama özellikle arkadaşlar arasındaki müzik paylaşımlarını en etkin hale getirerek bir çok yeni şarkı keşfetmenizi ve arkadaşlarınızla sevdiğiniz şarkıları paylaşmanızı sağlıyor.

Çok iyi ve tamda sizin zevkinize uygun şarkılar dinlediğini düşündüğünüz arkadaşlarınızı takip ederek ekstra uğraş göstermeden onların dinledikleri şarkıları görebilmenizi sağlayan uygulama, kendi favori şarkılarınızı da yanına fotoğraf ya da yazı yazarak paylaşma imkanı sunuyor.

Sevdiğiniz fakat imsini unuttuğunu şarkıları Nusiki üzerinde beğenerek daha sonra kolayca erişerek dinleyebiliyorsunuz. Ayrıca dinlediğiniz şarkılardan sıkıldıysanız keşfet bölümü de yeni şarkılar bulup dinlemek için oldukça ideal.

Kısaca hem müzik sever olup hem de müzik konusunda sosyal olmayı seven kullanıcılar mutlaka bu uygulamayı denemeli.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması