Nutella

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,930 TOPLAM İNDİRME
5.8 MB DOSYA BOYUTU

Satın aldığınız Nutella kavanozlarındaki kodları, Nutella uygulamasına kaydederek birbirinden güzel hediyelere sahip olabilirsiniz.

Nutella uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda puan kazanarak çeşitli hediyeler kazanabiliyorsunuz.

Nutella kavanozlarının altında yer alan fırsat kodlarını biriktirerek çeşitli hediyeleri kazanma şansı sunan Nutella uygulamasında, 400 ve 750 gramlık Nutella kavanozlarında ilgili kodları bulabiliyorsunuz. Akıllı telefonlarınız üzerinden bu kodlardan kazanacağınız puanları biriktirerek lamba, Bluetooth hoparlör, isme özel Nutella etiketi ve sürme bıçağı gibi hediyeler için harcayabileceğiniz uygulamada ilk giriş yaptığınızda da 100 puan hediye ediliyor.

QR kod tarayıcısı bulunan Nutella uygulamasında, kodları taratarak puanları hesabınıza yükleyebiliyor ve hediyeleri incelemeye başlayabiliyorsunuz. Tüm bunların yanında, Nutella siparişlerinizi de kapınıza kadar getiren uygulamayı ücretsiz olarak indirebilir, bir yandan alışveriş yaparken diğer yandan da birbirinden güzel hediyeleri kazanma şansına sahip olabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Nutella

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
209 TOPLAM İNDİRME
53.4 MB DOSYA BOYUTU

Nutella uygulamasını kullanarak birbirinden güzel hediyelerin sahibi olabilirsiniz.

iOS işletim sistemli cihazlarınıza yükleyeceğiniz Nutella uygulaması ile birbirinden güzel hediyelere sahip olabilirsiniz.

Satın aldığınız Nutella ürününden çıkan fırsat kodlarını biriktirdikçe çeşitli hediyeleri kazanma şansı sunan Nutella uygulamasında,  sadece 400 ve 750 gramlık kavanozlarda bulunan kodları kullanabilirsiniz. Kavanozlardan çıkan kodları uygulamaya kaydederek puanlarınızı biriktirebileceğiniz ve hediye kataloğunda bulunan Nutella sürme bıçağı, isme özel Nutella etiketi, lamba ve Bluetooth hoparlör gibi ürünlere sahip olabiliyorsunuz.

QR kod tarayıcısı ile kavanozdaki kodları hesabınıza kolayca yükleyebileceğiniz Nutella uygulamasında, Nutella siparişlerinizi de verebiliyor ve kapınıza kadar getirilmesini sağlayabiliyorsunuz. Hem alışveriş yapma hem de birbirinden güzel hediyelere sahip olma imkanı sunan Nutella uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.