Nuzzel

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Nuzzel, kullanıcılara arkadaşlarının paylaştıkları haberleri takip etme olanağı sunan bir uygulama.

Nuzzel, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir haber takip uygulaması olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Nuzzel, rakiplerinden farklılaşmak için sosyal medyanın gücünden faydalanıyor ve bu sayede ortaya son derece orijinal bir deneyim çıkartıyor.

Uygulamayı farklı kılan en önemli detay, kullanıcılara arkadaşlarının sosyal medya üzerinde paylaştıkları haberleri derleyip sunması. Bu uygulama sayesinde Facebook ve Twitter üzerinde yer alan arkadaşlarımızın paylaştıkları haberleri yakından takip edebiliyoruz. Bu sayede haber bombardımanı altında kaybolup ilgimizi çekebilecek içerikleri de kaçırmak yerine sadece arkadaşlarımızın ilgisini çeken, dolayısıyla bizim de ilgimizi çekme potansiyeli taşıyan haberlere erişim sağlayabiliyoruz.

Uygulamada son derece sade ve dikkat dağıtmayan bir arayüze yer verilmiş. İçerikler son derece düzenli bir şekilde ekranda gösteriliyor. Dikkatimizi çekenlere bir tık ile giriş yapabiliyor ve okuyabiliyoruz. Eğer çok hoşumuza giden bir haber olursa onu kendi kanallarımız üzerinden de paylaşabilme şansına sahibiz.

Nuzzel'ı kullanabilmek için Twitter veya Facebook hesabımızla giriş yapmamız gerekiyor. Bu aşamadan sonra paylaşılan haberleri uygulamanın akış sayfasından takip edebiliyoruz.

Son derece rafine bir kullanım deneyimi sunan Nuzzel, gündemi yakından takip etmek isteyen kullanıcıların seveceği türden bir yapım.

Emircan Erdoğan

Nuzzel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
16.2 MB DOSYA BOYUTU

Nuzzel tamamen ücretsiz olarak indirilebilen ve pratik kullanım özellikleriyle dikkat çeken bir yapım.

Sosyal medyanın en büyük avantajlarından bir tanesi de en güncel haberleri ve olayları anında takip edebilmemize olanak sağlaması. Buna ek olarak haberleri aldığımız kaynakların çoğunlukla tanıdık çevremizden olması da alınan haberlerin güvenirliliğini artırmakta.

Nuzzel tam da bu mantık üzerine kurulu bir uygulama. Hem iPhone hem de iPad cihazlara tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu uygulama sayesinde en güncel haberleri, hiçbir ayrıntıyı kaçırmadan mobil cihazlarınız üzerinden takip edebilirsiniz.

Uygulamanın en iyi taraflarından bir tanesi de hiçbir üyelik işlemine veya diğer kayıt prosedürlerine sahip olmaması. Nuzzle sayesinde arkadaşlarınızla paylaşmak istediğiniz haberleri Facebook, Twitter, email veya SMS üzerinden gönderebilirsiniz. Tamamen kişiselleştirilebilir bildirimleri sayesinde gelen haberleri kaçırmadan takip edebilirsiniz.

Eğer haberleri takip edebileceğiniz RSS tarzı bir uygulama arıyorsanız ve sosyal medya kullanıcısıysanız Nuzzel tam sizin ihtiyacınız olan şey.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.
  • Dizi Dergi

    Dizi Dergi, Android telefon ve tablette ücretsiz indirip okuyabileceğiniz dijital dergi uygulaması.
  • National Geographic Türkiye

    Akıllı telefonlarınızdan dergi okuma keyfini yaşamak için National Geographic Türkiye uygulamasını indirebilirsiniz.
  • PressReader

    Online dergi ve gazete içeriklerine PressReader uygulamasından erişebilirsiniz.
  • Diyanet Dergilik

    Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan dergileri Diyanet Dergilik uygulamasından okuyabilirsiniz.
  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik, Android tablet bilgisayarlarda dergi okunması üzerine hazırlanmış bir dergi platformu.
  • Hosting Dergi

    Hosting Dergi ile web hosting sektörünün önde gelenlerinin bilgilerinden Android cihazlarınızda faydalanabiliyorsunuz.