Obslashin'

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Öyle bir Aksiyon RPG düşünün ki zindandaki rakipleri Fruit Ninja'da olduğu gibi çizeceksiniz. Obslashin' fark yaratan bir oyun tarzına sahip.

Bağımsız mobil oyunlar üreten Hashbang Games'in son hit oyunu olan Obslashin' isimli bu çalışma aksiyon RPG ve Fruit Ninja oyunlarının sıradışı ama mükemmel bir karmasını sunuyor. Daha önce Diablo, The Binding of Isaac veya ilk The Legend of Zelda oyunlarını oynadıysanız ve devamını arıyorsanız Obslashin' sizin iştahınızı doyurabilecek eğlenceli bir alternatif sunuyor. Bağımlısı olacağınızı garanti ettiğim bu oyunda sizden beklenen oyun kurnazlığına yakışır karakteriniz bir kedi. Harita üzerinde hızlı sıçramalarla yaptığınız saldırılarda aynı hat üzerinde bulunan düşmanların birçoğunu aynı anda yere sermeniz isteniyor. Size biçilmiş olan göreve gelecek olursak, elbette yaşadığnız kasabanın yakınlarında bir zindan var ve tabii ki kötü yaratıkların yerleştiği bu mekanı temizlemekle siz mükellifsiniz. Çok şaşırmadığınızı biliyorum ama oynanabilirliğe bir göz attığınızda memnun olacağınızı görür gibiyim.

Oynanabilirliği için çaba sarfedildiği belli olan Obslashin' kontrol hissiyatını başarılı bir şekilde aktarıyor. Mobil platformun dezavantajları olan buton eksikliği yine mobil cihazların dokunmatik ekranını avantaj olarak kullanarak giderilmiş. Bunu yaparken de size oldukça başarılı bir hakimiyet hissiyatı verilmiş. Oldukça aksiyon yüklü olan bu oyundan sıkılmamanız için daha fazlası da düşünülmüş ve sizi canlı tutacak RPG unsurları oyunun içine katılmış. Böyle oyun içersinde yapacağınız tek işlem parmak sürüklemek olmayacak. Ücretsiz olarak sunulan Obslashin' tek eksi puanını artık yaygın bir hal almaya başlayan uygulama içi satın alma seçeneğinden kapıyor.

Alper Çetiner

Obslashin'

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Öyle bir Aksiyon RPG düşünün ki zindandaki rakipleri Fruit Ninja'da olduğu gibi çizeceksiniz. Obslashin' fark yaratan bir oyun tarzına sahip.

Bağımsız oyun üreticisi Hashbang Games tarafından yapılan Obslashin' isimli bu oyun aksiyon RPG ile Fruit Ninja bir araya geliyor. Diablo, The Binding of Isaac ve ilk The Legend of Zelda oyunları sizin ilgi alanlarınızı kapsıyorsa bu oyun sizi kısa bir süre içersinde esir edebilir. Oldukça bağımlı yapan bu oyunda savaşırken yönlendirdiğiniz karakter bir kedi. Karakterine yakışır bir zekayla haritada hızlı sıçramalarla saldırıp kaçan adamımızın görevi bölgesinde bulunan zindanı düşman yaratıklardan temizlemek. Yürüdüğünüz yol tehlikeli bir yol ve sadece ufak çerez yaratıklarla değil, bölüm sonu canavarlarıyla da mücadele etmeniz gerekiyor. Ücretsiz olarak sunulan oyunun tek eksi puanı uygulama içi satın alma fonksiyonlarına verilebilir. Günümüzdeki oyun algısında bu yönelim fazlasıyla popüler olup can sıkmaya başladı.

Oynanabilirliği oldukça başarılı olan Obslashin' size bulunduğunuz ortamda güzel bir kontrol hissiyatı sunuyor. Sürükleme eşlüğünde yaptığınız saldırılar, butonları olmayan bir cihaz için daha akıl kârı bir seçenek olarak sunulmakla kalmıyor, bu iş olabildiğince de güzel aktarılıyor. Aksiyon yüklü bu oyunun barındırdığı RPG unsurları da size aradığınız devamlılık itahını verecek özelliklere sahip. Rogue-like dungeon crawler oyunları sevenlere uyarımız olsun, zorlu anlar sizi bekliyor olacak.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.