Ocean Legend

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Denizlerde savaşacağız.

Android ve İOS platformu için ücretsiz olarak sunulan Ocean Legend, ücretsiz bir Rol oyunudur.

Kaliteli grafiklerin ve etkili içerilerin yer aldığı oyunda gemimize seçecek ve okyanusların hakimi olabilmek için mücadele edeceğiz. 15. Yüzyılda deniz savaşlarına katılacağımız oyunda oldukça gerçekçi ve kaliteli görsel efektler bulunmaktadır. Oyuncular denizlerde savaşacak ve denizlerin tek hakimi olabilmek için mücadele edecekler.

100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan Ocean Legend, oyun içerisinde bizlere ticaret yapma fırsatı da verecek. Deniz korsanlarını yer aldığı bu diyarda savaşmadan ne ticaret yapabilecek ne de başka birşey yapabileceğiz.

Birbirinden farklı gemilerin yer aldığı oyunda, savaşlar sonrasında gemimizi tamir edebilecek ve dışarıdan gelebilecek saldırılara karşı daha dayanıklı bir hale getirebileceğiz. Oldukça geniş bir haritaya sahip olan oyunda, dünyanın çeşitli yerlerinden gerçek oyuncular ile gerçek zamanlı olarak mücadele edecek ve adımızı duyurmaya çalışacağız. Mobil oyunculara ücretsiz olarak sunulan MMORPG rol oyunu, oldukça sürükleyicidir.

Doğukan Çağlakpınar

Ocean Legend

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Aksiyon dolu savaşlar bizleri bekliyor.

Mobil oyuncular tarafından ilgiyle oynanan Ocean Legend, ücretsiz Rol oyunları arasında yer alıyor.

Kaliteli grafiklerin ve zengin içeriklerin aynı ortamda buluştuğu bu oyunda bizleri aksiyon ve gerilim yüklü sahneler karşılayacak. Oyun içerisinde denizlerde yolculuk yapacak ve birbirinden zrolu savaşlara dahil olacak, bu savaşlardan galip ayrılmak için taktikler oluşturarak mücadele edeceğiz. Oyun içerisinde çeşitli görevleri de yerine getirerek daha fazla puan kazanabileceğiz.

Benzersiz gemi seçenekleri ile dilediğimiz gemiyi seçebilecek ve geliştirerek daha etkili bir hale getirebileceğiz . Sürükleyici yapısı ile hem Android hem de İOS platformunda oynanabilen yapım, 15. Yüzyılı konu alıyor. Oyun içerisinde çeşitli seçimler yapabilecek ve okyanuslarda şiddetli savaşlara dahil olabileceğiz.

Oldukça geniş bir haritaya sahip olan oyunda, deniz ticaretleri yapabilecek ancak çeşitli sıkıntılar ile sık sık karşı karşıya kalacağız.  Farklı ülkenin yer aldığı yapımda, dilediğimiz gibi hareket edebilecek ve sürükleyici bir macera dünyası atılacağız. Ocean Legend, mobil platform oyuncularına sunulmuş ücretsiz bir rol oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes Legend

    Sürükleyici bir rol oyunu deneyimleyeceğiz.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Mentors Legend: Epic

    Kaliteli görseller eşliğinde savaşlara katılacağız.
  • Legend Holy Glory

    Ölümcül güçlerle donatılmış eşsi savaş kahramanlarını yöneterek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz sürükleyici bir oyundur.
  • Ocean Nomad APK

    Ocean Nomad APK adada hayatta kalma oyunları sevenler için tavsiyemizdir. Hayatta kalma simülatöründe sal barınağımız ve köpek balıklarıyla mücadele ediyoruz.
  • Ocean Reef Life

    Okyanusların derinliklerine ineceğiz.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG