Ocean Nomad

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
508 TOPLAM İNDİRME
126 MB DOSYA BOYUTU

Ocean Nomad APK adada hayatta kalma oyunları sevenler için tavsiyemizdir. Hayatta kalma simülatöründe sal barınağımız ve köpek balıklarıyla mücadele ediyoruz.

Android için adada hayatta kalma oyunları arasında yer alan Ocean Nomad APK ücretsiz olarak oynanıyor.

Ocean Nomad APK İndir

Unisoft Games imzası ile geliştirilen ve mobil platformda 50 milyondan fazla oyuncu tarafından indirilen başarılı yapım da hayatta kalmak için doğa şartlarıyla mücadele ediyoruz. Birinci şahıs kamera açılarına sahip olan yapım da açık dünyayı keşfedecek ve hayatta kalmak için sınırlarımızı zorlayacağız.

Gerçekçi 3D grafiklerin ve yüzlerce farklı silahın yer aldığı mobil simülasyon oyununda avlanacak, kendimize barınak inşa edecek ve doğa olaylarından korunmaya çalışacağız.

Birbirinden farklı görevlerin yer aldığı mobil yapım da köpek balıkları da bizleri için oldukça tehlikeli anlar teşkil edecek. Benzersiz görevler eşliğinde hareketli dakikalar yaşacağımız mobil oyun da kendimize sal yapacak ve bulunduğumuz adadan kurtulmaya çalışacağız.

3D ve HD kalitesindeki grafikler bizlere gerçekçi bir yapı sunarken oyunun rengarenk atmosferi de bizleri büyüleyecek. Denizde ve ada da geçen yapım hayatta kalma odaklı olarak oynanabiliyor.

Ocean Nomad APK Oyun Özellikleri

  • Yüzlerce silah ve eşya
  • Açık dünya keşfi
  • Gerçekçi 3 boyutlu yüksek kalitede grafikler
  • Adada hayatta kalma
  • Gelişmiş sal yapma

Köpek balığı oyunlarında birçok yararlı kaynak burnunuzun dibinde. Etrafta yüzen sandık ve fıçılar okyanusta hayatta kalmanızı sağlayan hayati kaynaklar içerir ve kalıntılar sal inşa etmeniz için en iyi malzemedir. Salı korumak için eşyalar, aletler, silahlar arayın.

Köpek balığı oyununda bir av kuralları kolayca değiştirebilir ve avcı olabilir. Yüzen barınağınızı savunmak ve köpek balıklarını avlamak için yüzlerce silah, bıçaklı silahlar, zırh parçaları arasından seçim yapın. Mükemmel bir cephanelik oluşturun ve her zaman savaşa hazır olmalısınız.

Artık başa çıkmanız gereken bir sorununuz daha var. Okyanusta gelişmeye ve hayatta kalmak için savaşmaya hazır olun. Köpek balığı her an salınıza saldırabilir. Kaçacak hiçbir yeriniz yok; bütün gece ve gündüz ava hazır olun.

Okyanusta hayatta kalma oyununda salınızın durumunu kontrol edin. Güvende hissetmek için tepesi ve hatta duvarları olmayan birkaç ahşap kalası birbirine bağlamak yeterli değildir. Yaratıcı olun ve salı geliştirin. Yüzen barınağınızı geliştirmeniz için balıkçılık, depolama alanı genişletme gibi birçok yükseltme var.

Bu sonu olmayan okyanusta birilerinin yaşayıp yaşamadığını merak etmiyor musunuz? Okyanusu ve çevredeki adaları keşfetmeye cesaret edin. Adalarda her şey olabilir; orta çağ kraliyet hazineleri, vahşi kaplanlar, korkunç dinozorlar, uçak enkazı… Adalarda kaynaklar, salı geliştirmek için bir şeyler ve başka işe yarar şeyler bulabilirsiniz.

Bilinmeyen bir yıkıcı afet dünya sonsuz bir okyanusa çevirmiş ve hayatta kalan son kişiler evlerini bulma hayaliyle hapishane gibi dağınık adalarda mahsur kalmış durumda. Sal oyununda amaç, onları bulmak ve gerçekleri ortaya çıkarmak, başka insan olup olmadığını bulmak.

İnternetsiz hayatta kalma simülatörü oyununun son sürümü gelişmiş düşmanlar, yeni öğeler ve şaşıracağınız başka özelliklerle dolu. Raft Survival APK oyununu indirin ve destansı hayatta kalma macerasına atılın.

Doğukan Çağlakpınar

Ocean Nomad

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
184.5 MB DOSYA BOYUTU

Hayatta kalmak için elimizden geleni yapacağız.

Denizde ve adada hayatta kalma mücadelesi vereceğimiz Ocean Nomad mobil simülasyon oyunu olarak yayınlanmıştı.

Günümüzde 1 milyondan fazla oyuncu tarafından adeta bir tutku ile oynanan başarılı mobil yapım da birinci şahıs kamera açıları yer alıyor. 3D ve HD grafik özellikleri ile oyunculara gerçekçi bir deneyim yaşatılıyor. Unisoft Games imzası ile geliştirilen yapım da bir adada hayatta kalmaya çalışacağız. Oyuncular çevreden gelebilecek saldırılara karşı kendilerini korumak için çeşitli silahlar yapacaklar.

Açlık ihtiyaçlarını karşılamak isteyen oyuncular avlanacak ve besin kaynağı arayacaklar. Renkli dünyası ve kaliteli oynanışı ile beğenileri toplayan başarılı yapım bünyesinde yüzlerce eşya ve silaha da yer veriyor. Oyuncular açık dünya tarzında oynayacak ve özgür olacaklar. Oyun içerisinde benzersiz çok sayıda farklı görevleri de yapmaya çalışacaklar. Hayatta kalma odaklı olarak oynanabilecek olan mobil yapım ücretsiz olması ile de şu sıralar yükselişe geçti.

Mobil oyuncular tarafından ilgiyle oynanan Ocean Nomad bizlere hem deniz de hem de ada da hayatta kalma fırsatı veriyor.
iyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ocean Is Home APK

    Ocean Is Home APK Android oyununda ıssız adada hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Adada hayatta kalma oyunu ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Jurassic Survival APK

    Jurassic Survival APK, dinozorlarla savaştığınız, adada hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir Android oyunu. Jurassic Survival oynaması ücretsiz!
  • Survival on Raft APK

    Survival on Raft APK, hayatta kalma simülasyon oyunları arasında oldukça popüler. Okyanusta sal yapıp hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Raft Survival APK

    Raft Survival APK Android oyunda kendi yaptığınız salla okyanusta hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Last Pirate APK

    Last Pirate APK Android macera oyununda ıssız adada hayatta kalma mücadelesi veren bir korsanın yerine geçiyorsunuz.
  • Raft Survival: Ultimate

    Hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.
  • Stonies

    Taş devrinde hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.
  • Survivor : The Z City

    Survivor : The Z City İndir: Android oyununda zombilerle savaşıyorsunuz.