Oceans & Empires

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Oceans & Empires, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışan bir strateji oyunudur.

Oceans & Empires, Android telefon ve tabletler üzerinde oynanabilen bir strateji oyunudur. 

Oceans & Empires, temelde daha önce gördüğümüz oyun mekaniklerini kullanıyor. Fakat bu oyun mekaniklerini kendine göre yorumlayan oyun, en nihayetinde ortaya eğlenceli bir iş çıkarmayı başarıyor. Mezkur mekanikler, inşa, savaş ve keşif olarka üç sınıfa rahatça ayrılabiliyor. Bunlardan ilkinde amacımız kendi merkezimi ya da şehrimizi inşa etmek, geliştirmek. Bunun için şehirde bulunan binalar için para harcıyor ve seviyelerini yukarıya çıkarmaya çalışıyoruz. Binalar ne kadar yüksek seviyelere çıkarsa, oyuncular olarak kazanımlarımız bir o kadar daha artıyor. 

Keşif kısmı ise oyunun haritası diyebiliriz. Bu harita sayesinde savaşacak ve ganimet elde edilecek yerleri görebiliyoruz. Çevremizde hem bizim gibi farklı oyuncular hem de yapay zekanın yönettiği adalar bulunabiliyor. Gücümüze göre birini seçtikten sonra saldırıyor ve işin savaş kısmına geçiyoruz.

Savaş kısmı da oyunun en eğlenceli kısmı ve gerçek stratejinin başladığı yer. Sahip olduğumuz gemilerin türlerine ve özelliklerine göre sıralıyoruz. Ardından düşmanın gemilerine bakarak, en kolay şekilde nasıl galip gelebiliriz onu hesaplıyor ve savaşa başlıyoruz. Oyuna dair daha ayrıntılı bilgiler ise aşağıdaki videoda.

Ramazan Tugay Kahraman

Oceans & Empires

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
301 MB DOSYA BOYUTU

Oceans & Empires, iOs işletim sistemi üzerinde oynanabilen, gemi geliştirme ve inşa etme üzerine kurulu bir strateji oyunudur.

Oceans & Empires, Android telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir strateji oyunudur. 

Benzer oyun dinamiklerini kullanan oyunları bugüne kadar çok oynadığınızı tahmin ediyoruz. Oceans & Empires'ın da üç farklı aşaması bulunuyor: İnşa et, keşfet ve savaş. İnşa etme kısmı kendi savaş merkezinizle alakalı. Size ait olan bu şehirde, çeşitli binalar yapıyor ve onları geliştirmekle uğraşıyorsunuz. Binalarınız ne kadar iyi olursa o kadar güçlü gemiler elde edebiliyor ya da farklı özellikler kazanaibliyorsunuz.

Keşfet kısmında ise bir harita karşılıyor sizleri. Bu harita üzerinde çevrenizdeki adaları ve onların sahiplerini görebiliyorsunuz. Bir kısmı yapay zeka tarafından yönetilen adaların bir kısmı da sizin gibi gerçek oyuncular tarafından geliştiriliyor. Haritayı açıktıktan sonra istediğiniz bir yere giderek, savaş çıkarabiliyor, kazanırsanız çeşitli ödülleri evinize götürebiliyorsunuz.

Oyunun savaş kısmı ise asıl stratejinin döndüğü nokta. Gemilerinizin türlerine ve özelliklerine göre düşmana karşı savaşmanız gerekiyor. Gemileri doğru yerleştirmek ve doğru zamanda hareket etmek en elzem durumların başında geliyor. Oyuna dair daha ayrıntılı bilgileri ise hemen aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Empires APK

    Age of Empires WorldDomination, popüler PC strateji oyunlarından Age Of Empires'ın mobil sürümü. Age of Empires mobile oyunu APK olarak indirilebilir.
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.
  • Land of Empires

    Land of Empires ile gerçek zamanlı bir strateji dünyasını deneyimleyeceksiniz.
  • March of Empires

    March of Empires farklı ulusları seçebildiğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • Titan Empires

    Titan Empires kendi üssümüzü kurarak düşman birimlerini yenmeye çalıştığımız bir strateji oyunudur.
  • Age of Empires Castle Siege

    Age of Empires: Castle Siege mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Empires and Allies

    Empires and Allies içerisinde bolca aksiyon yer alan bir mobil strateji oyunu
  • Age of Empires Mobile APK

    Age of Empires efsanesi şimdi mobil cihazlarda! Hemen Age of Empires Mobile APK indirin ve medeniyetinizi seçip onu yükseltmeye başlayın.