Okey Extra

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
24,439 TOPLAM İNDİRME
8.7 MB DOSYA BOYUTU

Okey oynamayı sevenler Android için aradıkları uygulamayı bulamadıysa Okey Extra başarılı bir tercih olacaktır.

İnternet tarayıcılarına çıktığından beri özellikle Türkiye'de veya yurt dışında yaşayan Türkler arasında sevilerek oynayan ve çık gibi büyüyen Okey oyunlarından bir tanesi daha Android cihazlarınıza ulaştı. Son derece başarılı tasarlanmış arayüzüyle dikkat çeken Okey Extra isimli bu oyun avatar tasarımlarına kadar büyük bir itina ile oyunseverlere ulaşıyor.

Bildiğiniz Okey oynanışını mobil cihaza aktaran oyun dokunmatik ekranla taş seçme, sürükleme ve değiştirme seçeneklerini daha akıcı hale getirmiş. Dijital versiyonu ile masaüstü versiyonu arasında olan bariz farkların oluşturduğu çizgiyi bulanıklaştıran oyun, orjinal oyuna özdeş kontroller ve elinizin sürekli aktif olmasıyla daha samimi bir oyun hissiyatı yaratıyor.

Android için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Okey Extra, internet üzerinden asla oyun arkadaşsız kalmayacağınız kalabalık bir oyuncu kitlesini de beraberinde getiriyor.

Alper Çetiner

Okey Extra

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20,978 TOPLAM İNDİRME
10.9 MB DOSYA BOYUTU

Okey Ekstra ile okey oynama keyfini her an iPhone ve iPad cihazlarınızdan yaşayabilirsiniz.

Okey Ekstra, iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış bir okey oyunu olarak karşımıza çıktı ve hem eğlenceli yapısı hem de kolayca oynamaya başlamanıza izin vermesi sayesinde kesinlikle denemeden geçmemeniz gerekenler arasında. Ücretsiz olarak sunulan ve internet üzerinden başkalarıyla okey mücadelesine girişmenize imkan tanıyan oyun, illa ki Facebook profilinizi kullanmanızı da gerektirmiyor ve kendi istediğiniz gibi bir profil açabiliyorsunuz.

Oyuna başlamak istediğinizde kullanabileceğiniz farklı metodlar olması, oyun arkadaşı bulma sürecini daha kolay bir hale getiriyor ve vakit kaybetmeden okey eğlencesine dahil olabiliyorsunuz. Bu metodları kısaca listelersek;

  • 2-3-4 kişilik masalarda oynama
  • Hızlı masa seçimi
  • Birebir karşılaşma
  • İntikam modu

Oyunu oynamak için tabii ki 3G ya da WiFi üzerinden internete bağlanmanız gerekli fakat pek internet tüketimi gerçekleştirmediği için 3G'den bile kotanızı bitirmeden okeye devam edebiliyorsunuz.

Sürükle bırak desteği sayesinde taşları kullanmayı daha da kolay hale getiren oyun, hem yeni başlayanlar hem de oyuna düzenli olarak girenler için çeşitli bonuslar da dağıttığı için her zaman bir sürprizle karşılaşmanın mümkün olduğunu da belirtelim.

Eğer oynayabileceğiniz yeni bir okey oyunu arayışındaysanız, Okey Ekstra'ya kesinlikle göz atmadan geçmemeniz gerektiği kesin!

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Çanak Okey Extra

    Popüler okey oyunu Çanak Okey Extra, mobilde!
  • Okey JOJO APK

    Okey, Türkçe Texas Poker, 101 Okey bir arada
  • 101 Çanak Okey

    Ücretsiz (bedava) 101 Çanak Okey Yüzbir oynayın.
  • Oyunpark Okey Online

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Oyunpark Okey Online mobil oyunu, çevrimiçi olarak okey oyununu oynayabileceğiniz güzel bir masa oyunudur.
  • Okey Plus

    Okey Plus oynaması ücretsiz okey oyunudur. Facebook'taki milyonlarca kişi ve arkadaşlarınızla bedava okey keyfi için hemen Okey Plus yükleyin.
  • Okey Mini

    Okey Mini, okey severlerin hemen her yerde Android cihazları üzerinden okey oynamaları sağlayan bir okey oyunu.
  • Çanak Okey Plus APK

    Çanak Okey Plus APK, milyonların oynadığı sosyal bir okey oyunudur.
  • 101 Yüzbir Okey Plus APK

    101 Yüzbir Okey Plus APK, android cihazlarda en çok oynanan popüler 101 Okey oyunudur.