Om Nom Toons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME

Om Nom Toons, şeker canavarı Om Nom'un hikayelerini anlatan çizgi film izleme uygulaması.

Om Nom Toons, şekerlere olan düşkünlüğüyle bildiğimiz sevimliliğiyle bizi bizden alan Om Nom’un yeni uygulaması ve Android platformunda ücretsiz olarak indirilmeye açılmış. Uzun bir aradan sonra tekrar karşımıza çıkan şeker canavarı bu kez başından geçen ilginç hikayeleri görmemizi istiyor. Hikayeler adı altında kısa videolar şeklinde hazırlanan animasyon - çizgi filmler çocukların rahatlıkla izleyebileceği, izlerken gülümseyecekleri çok özel içeriklerden oluşuyor.

Çocuklar için özel olarak hazırlanmış bölümlerden oluşan ve güncellenen video içeriklerin yanı sıra Om Nom’un sevimli hallerini gösteren kısa animasyonların yer aldığı uygulamada oyunlar alanı da mevcut ancak burada sıralı oyunlar sadece kısayol. Cut the Rope Time Travel, Cut the Rope Magic, King of Thieves, Pudding Monsters, Cut the Rope 2, Cut the Rope: Experiments gibi Om Nom’un başrolde olduğu oyunları oynamak için ayrı olarak indirmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

Om Nom Toons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Om Nom Toons, şeker canavarı Om Nom'un hikayelerini anlatan çizgi film uygulaması.

Om Nom Toons, şekerlemeleri gördüğü anda gözleri fal taşı gibi açılan kendini kaybeden sevimli canavar Om Nom’un başından geçen hikayeleri bölüm bölüm izleyebileceğiniz çizgi film uygulaması ve hem iPhone hem de iPad'de ücretsiz.

Şeker canavarı Om Nom uzun bir aranın ardından tekrar karşımıza çıkıyor ancak bu sefer şekerleri midesine indirmemiz için bizden yardım istemek yerine başından geçenleri göstermeyi tercih ediyor.

Canavarın başrolde oynadığı birbirinden komik çizgi – animasyon filmlerin yanı sıra onun farklı yüzlerini gösteren kısa animasyonlar sunan Om Nom Toons’un bir uygulama olduğunu; oyunlar altında listelenen oyunların kısayol olduğunu belirtmek gerek. Cut the Rope Time Travel, Cut the Rope Magic, King of Thieves, Pudding Monsters gibi oyunlara hızlı erişim bölümü de diyebiliriz. Bu noktada çizgi film için Om Nom Toons güzel bir uygulama ancak oyun için aşağıdaki bağlantılardan seçiminizi yapmanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Om Nom: Roll Race

    Om Nom: Roll Race Android Google Play'de! Kıyasayı yarış; Yuvarlanarak platformdaki tüm şekerleri yiyin.
  • My Om Nom

    My Om Nom sevimli bir canavarı beslediğiniz bir sanal bebek oyunudur
  • Om Nom: Run

    Om Nom: Run Android oyununda Cut the Rope evreninden karakterlerle koşuyoruz.
  • Cut the Rope: Magic

    Cut the Rope: Magic, Om Nom'un kötü sihirbazlarla macerasını konu alan bulmaca oyunu.
  • Car Toons

    Car Toons ilginç bulmacalar içeren bir mobil oyundur
  • Looney Toons Dash

    Sevilen Looney Tunes karakterleri bu oyunda buluşuyor.
  • Word Toons

    İngilizce kelimeler kullanarak çözebileceğiniz onlarca bulmacadan oluşan eğlenceli ve eğitici bir oyundur.
  • Nom Cat

    Birbirinden sevimli onlarca farklı kediyi besleyebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.