Omega Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

Omega Legends Android İndir: Bilim kurgu temalı battle royale oyunu

Omega Legends (Android), PUBG Mobile, Fortnite’dan sonra ortaya çıkan battle royale oyunlar arasında. Yakın gelecekte geçen bilim kurgu battle royale shooter oyunu Omega Legends, sadece Google Play değil App Store’da da kaliteli mobil oyunlara imzasını atan IGG.com'a ait. Yüze kadar oyuncunun katılabildiği arenalarda tek başınıza savaşabilir veya arkadaşlarınızla takım oluşturabilirsiniz. Düşmanları nasıl avlayacağınızsa size kalmış; ister gizlice yaklaşın isterseniz de korkusuzca çarpışın! Hayatta kalan son kişi olmak için ne gerekiyorsa yapın!

Battle royale oyunda farklı oyun stillerine uyum sağlayan eşsiz yeteneklere sahip kahramanların yerine geçiyorsunuz. Doğru ellerde her kahraman savaş alanına hakim olabilir. Gizlilik odaklı, ani saldırılar, savunmaya dayalı oyun veya iyileştirme… Her zaman stratejinize uyan geliştirilebilir bir kahramana sahipsiniz. Her maçta üstünlük kazanmak için uygun anlarda kahramanların yeteneklerini kullanın. Büyük ölçekli, sürekli değişen haritalarda çok oyunculu savaşlara girin. Çok sayıda düşman olunca silah çeşitliliği de fazla oluyor. Her biri benzersiz atış deneyimi sunan farklı özelliklerde gerçek silahlarla birebir görüntüde çok çeşitli ateşli silahlar arasından seçim yapın.

Omega Legends, çoğu cihazda sorunsuz oyun sağlamak için optimize edilmiş. Hile karşıtı sistem ve silah satışının olmaması oyuncuların adil bir maç yapmasını sağlıyor. Maç demişken, eşleşme son derece hızlı ve direkt herhangi bir oyuna girebildiğiniz gibi özel odalar oluşturarak arkadaşlarınızla takımlı oynayabiliyorsunuz.

Omega Legends Android Battle Royale Oyun İndir

  • Eşsiz yeteneklere sahip farklı kahramanlar
  • Çeşitli modlarda dünyanın her yerinden oyuncularla savaşın.
  • Dinamik haritalarda büyük ölçekli çok oyunculu savaşlar
  • Çok sayıda eşya ve gerçekçi silah kullanımı
  • Adil ve eğlenceli deneyim
  • Hızlı eşleşme ve arkadaşlarla takımlı oyun

 

Erkan Calp

Omega Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
1.5 GB DOSYA BOYUTU

Omega Legends iOS İndir: Bilim kurgu aksiyon hayatta kalma nişancı oyunu

Omega Legends (iOS), Tencent’in PUBG’si, Epic Games’in Fortnite’ı gibi dünya genelinde en çok oynanan battle royale oyunlardan sonra çıkış yapan  benzer çizgide onlarca mobil oyundan biri. IGG.com'un Android ve iOS platformuna eş zamanlı çıkardığı ücretsiz battle royale oyunu Omega Legends’da rastgele bir oyuna katılabildiğiniz gibi özel oyun kurup arkadaşlarınızla takımlı oynayabiliyorsunuz. Haritalar büyük, sürekli değişiyor ve yüz oyuncuya kadar katılım olduğundan mücadeleler yoğun geçiyor. İster gizlilik içinde düşmanlarınızı öldürün ister karşılarına direkt çıkın… Hayatta kalma temalı oyunda durduğunuz anda ölürsünüz! Hemen Omega Legends’ı iPhone/iPad’inize indirin, milyonlarca savaşçı arasına katılın!

Omage Legends, Ω olarak bilinen oyunun dünyayı kasıp kavurduğu yakın gelecekte geçen bir bilim kurgu battle royale shooteer oyunu. Bir kahraman seçin ve mücadeleyi kazanmak için yeteneklerinden yararlanın. Yüz katılımcıyla tek başınıza savaşmayı veya yoğun savaşlarda arkadaşlarınızla takım olmayı seçin. Düşmanların peşine düşün, savunma oluşturun veya gizlice yaklaşın… Ayakta kalan son kişi olmak için ne gerekiyorsa yapın!

Omega Legends iOS Battle Royale Oyun İndir

  • Çeşitli modlarda oynayın. Klasik hayatta kalma modunda ayakta kalan son oyuncu olmak için savaşın veya yepyeni gizli operasyon modunda rakiplerinizi alt edin, onlardan daha uzun süre dayanın.
  • Her oyun tarzına uyan eşsiz yeteneklere sahip kahramanlar. Doğru ellerde her kahraman savaş alanında hakimiyet kurabilir. Gizlenin, ani saldırılar gerçekleştirin, iyileştirin, savunun… Her zaman stratejinize uyan ve geliştiren bir kahraman var. Her maçta üstünlük sağlamak için yeteneklerini kullanın.
  • Güzel haritalar büyük ölçekli mücadeleler için arka plan görevi görür. Arazi sürekleyici bir deneyim sağlamak için savaş boyunca değişir. Zaferin anahtarının her düşmanı tek kesin vuruşla ortadan kaldırmak olduğu yenilikçi oyun modu gizli operasyonu deneyimleyin.
  • Gerçek silahlarla birebir modellenmiş çeşitli silahlar arasından seçim yapın. Parçalayıcı bombalar, sersemletici el bombası, sis bombaları, kara mayınları ve daha birçok silaha sahipsiniz.
  • Çoğu cihazda akıcı oynanış sunmak için optimize edilen Omega Legends, hile karşı sistem ve silah satmama politikası ile adil rekabeti destekliyor.
  • Hızlı eşleşme ile aksiyona dalın veya arkadaşlarınızla takım olmak için özel odalar oluşturun.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farlight 84

    Farlight 84, Fortnite Apex Legends karışımı kahramanlı battle royale oyunu. Farlight 84 Google Play'de!
  • Apex Legends Mobile

    Sürükleyici bir atmosfere sahip olan Apex Legends Mobile apk indir nihayet tam sürüme geçiş yaptı. Hayatta kalmak artık daha zor.
  • Free Fire APK

    Garena Free Fire APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler multiplayer battle royale mobil oyunu.
  • Zooba APK

    Zooba APK Android battle royale oyunu hayvanat bahçesinde geçiyor. MOBA ve Battle Royale öğelerini birleştiren süper eğlenceli bir Android oyunu bizlerle!
  • Sigma Battle Royale APK

    Sigma Battle Royale APK, uçaktan atlayarak herkesin arenada savaştığı bir hayatta kalma oyunudur.
  • Battlelands Royale APK

    Battlelands Royale APK, PUBG Mobile ve benzeri oyunları sevenler için öneririz. Android için battle royale oyunu oynaması ücretsizdir.
  • War Heroes

    Clash Royale benzeri multiplayer savaş oyunu
  • PIXEL'S UNKNOWN BATTLE GROUND

    Piksel görselli battle royale oyunu