Omega Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Kozmik Efsaneler arasındaki yerinizi alın.

Benzersiz şampiyon yetenekleriyle birlikte profesyonel ve güçlü karakterler ile büyü toplamak, güçlü güverte oluşturmak ve 1v1 / 2v2 gerçek zamanlı PvP MOBA rakiplere karşı savaşmaya hazır mısın? Askerlerinizi dağıtın ve arenayı kontrol altına almak için büyüler yapın.

Rakiplerinizi saha dışına itebilmek ve üstünlük sağlamak için benzersiz stratejiler ve kombinasyonlar geliştirin. Arkadaşlarla çatışın veya dünyanın dört bir yanından oyunculara meydan okuyun. Komuta ve İnsan, Hayalet veya Şeytan Yarışı Şampiyonları olarak savaşın. Her Yarış, kendine özgü yeteneklerine, niteliklerine, savunma oluşumuna ve özel kartlara sahip.

Oyunun eşleme sistemi aracılığıyla kartları doğrudan etkileşimli arenada birleştirin. Airtrooper'larınızı bir defans birimine yerleştirerek hasardan koruyun veya Treant Cannon'ınızı bir Treant Cannon'a yükleyerek rakibinize doğrudan püskürtün. Omega Wars sizi bekliyor!

Ömer Dursun

Omega Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Kozmik Efsaneler arasındaki yerinizi alın.

Benzersiz şampiyon yetenekleriyle birlikte profesyonel ve güçlü karakterler ile büyü toplamak, güçlü güverte oluşturmak ve gerçek zamanlı MOBA rakiplere karşı savaşmaya hazır mısın? Askerlerinizi dağıtın ve arenayı kontrol altına almak için büyüler yapın.

Rakiplerinizi saha dışına itebilmek ve üstünlük sağlamak için benzersiz stratejiler ve kombinasyonlar geliştirin. Arkadaşlarla çatışın veya dünyanın dört bir yanından oyunculara meydan okuyun. Ayrıca klan arkadaşlarınızın maçlarına girebilir ve üç farklı kamera açısından savaş izlemenin tadını çıkarabilirsiniz.

Oyuncunun işçiliği sistemi ile birlikte büyüler için özel aktif veya pasif yeteneklerinizi açın. Böylelikle savaş sırasında kartı alternatif formuna çevirerek savaşın akışını değiştirin ve rakibinizi devre dışı bırakın. Hadi Omega Wars sizi bekliyor!

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bid Wars Pawn Empire APK

    Bid Wars Pawn Empire APK, açık artırmaya dayanan mobil strateji oyunu. İş simülatörü oyunları sevenlere de tavsiye ederiz.
  • Magic Brick Wars

    Magic Brick Wars'ın Sihirli Dünyasına Hoş Geldiniz!
  • Valhalla Wars

    Vikingler'e kral olmaya hazır mısın?
  • Cell Expansion Wars

    Küçük bir hücre olarak kocaman bir sistemi ele geçirin.
  • Cosmic Wars

    Bütün düşman orduları ne pahasına olursa olsun seni yok etmek için savunmalarına saldırıyor.
  • Empire: Millennium Wars

    Mars'ta imparatorluğunuzu kurun ve liderlik edin.
  • Aeon Wars: Galactic Conquest

    Uzayda size ihanet edenin cezasını kesin.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu