Omino!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Omino!, Android platformunda yerli yapım renkli bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Omino!, renkli halkaları eşleştirerek ilerlemeye dayanan yerli yapım bulmaca oyunu. Vaktin geçmek bilmediği durumlarda Android telefonunuzda açıp oynayabileceğiniz türde son derece eğlenceli bir mobil oyun. Hem ücretsiz hem de ufak boyutlu.

Klasik üçlü eşleştirme oyunlarının formunda olmasına karşın kısa süre kendisine bağımlı yapan bir oyun Omino!. Oyunda ilerlemek için yapmanız gereken; iç içe geçmiş halkalardan aynı renkte olanları yan yana getirmek. Başlarda bunu başarmak çok zor olmuyor ancak renkli halkaların sayısının artmasıyla oyun alanı dolmaya başlıyor ve hamle yapmakta zorlanıyorsunuz. Başlangıçta akıllıca gitmek sonradan oyunun sıkışmaması açısından önemli.

Animasyonlarla zenginleştirilmiş sade görseller ve rahatlatıcı kaliteli müzikler eşliğinde halkaları eşleştirirken sağ alt köşede hediye paketi dikkatinizi çekecektir. Bu, sıkıştığınız vakit hayat kurtarıcı güçlendiricileri oyuna dahil eden bir paket. Halkaları eşleştirdikçe dolmaya başlıyor.

Erkan Calp

Omino!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
80 MB DOSYA BOYUTU

Omino!, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilen yerli yapım üçlü eşleştirme - bulmaca oyunu.

Omino!, Unity oyun motoruyla geliştirilen yerli yapım üçlü eşleştirme oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan renkli bulmaca oyununda halkaları eşliyoruz. İç içe geçmiş rengarenk halkaları birbirine bağlamak oyunun ilerleyen noktalarında oldukça zorlaşıyor. Oynaması keyifli, ilerlemesi çok kolay olmayan oyun kısa sürede bağımlılık yapıyor.

Hem iPhone hem de iPad’de oynanabilen, ücretsiz ve ufak boyutlu eğlence dozu yüksek bir yerli mobil oyun karşımızda. Harika görünen, gözü yormayan, olabildiğince sade görsellerinin yanında atmosfere sokan kaliteli müzikleriyle kendisine bağlayan oyunda puan toplamak için yapmanız gereken aynı renkte halkaları dikey ya da yatay konumda yan yana getirmek. Tabii ki önce dış halkaya dikkat ediyoruz.

Stratejik düşünmeye iten süper eğlenceli oyunda can ve süre sınırı gibi kısıtlamalar yok. Ayrıca zorlandığınız noktalarda kullanmak üzere hediye paketiniz her zaman hazır. Halkaları eşleştirdikçe yeni bir güçlendiriciyle tanışıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fuse5

    Omino!'nun yapımcılarından yeni bulmaca oyunu: Fuse5
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.